...
Senioren verhuizing

Senioren verhuizing

Verhuizen op oudere leeftijd is voor veel ouderen vaak niet makkelijk. Toch is het voor veel senioren op een gegeven moment onvermijdelijk om te moeten verhuizen naar een kleinere woning of een zorgcentrum. Ondanks dat het een moeilijke periode is voor senioren, is het ook een emotioneel moment voor de kinderen wanneer het ouderlijk huis verdwijnt. Let’s Move Verhuizingen wilt senioren verhuizing graag op professionele en onbezorgde wijze laten verlopen. Een luisterend oor en aandacht spelen hierbij een belangrijke rol. 

Let’s Move Verhuizingen helpt u graag bij een senioren verhuizing door een handyman uw spullen eventueel in te pakken, uw meubels uit elkaar te halen, uw nieuwe woning in te richten én uw oude woonruimte leeg te halen.

Spoedverhuizing

De verhuizing

Voor ouderen die te maken krijgen met een verhuizing wordt er vaak erg tegen de verhuizing op gezien, maar voor ons als verhuisbedrijf is het niet anders dan een andere verhuizing. Wij hebben veel ervaring met senioren verhuizingen en begrijpen als geen ander wat dit voor u betekent. Wij ondersteunen u en helpen u zo snel mogelijk met uw spullen naar uw nieuwe onderkomen. Vraag vrijblijvend aan wat uw spoedverhuizing moet gaan kosten en wat de mogelijkheden zijn.

Ook bieden wij ervaren handyman’s die u het werk uit handen nemen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw spullen op een zorgvuldige manier correct en snel in elkaar worden gezet!  Onze handyman‘s zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen ervaart tijdens de verhuizing. In uw nieuwe woning is er natuurlijk 1 ding zeker, en dat is dat alle bekabeling en elektra aangesloten en of vervangen moet worden. Onze handyman ‘s staan ook dan voor u klaar en zorgen ervoor dat de bekabeling netjes wordt aangelegd en dat de elektra en verlichting voor u vervangen wordt!

 

Oplevering woning

Terwijl onze verhuizers uw spullen inpakken en inladen in onze verhuiswagen, zorgt één van onze handymans ervoor dat uw oude woning netjes wordt opgeleverd. Alle gaten in de muur worden gedicht, alle apparatuur wordt ontkoppeld en eventueel wordt de oude vloer verwijderd. Als onze handymans klaar zijn met uw woning, is deze klaar voor de verkoop of om opgeleverd te worden aan uw verhuurder.

In uw nieuwe woning komen alle spullen en dozen op de juiste plek te staan. U bepaalt waar alles komt te staan en te hangen, want u bent degene die zich hier thuis moet voelen! Alle meubels worden weer gemonteerd, alle apparatuur wordt weer aangesloten en als u wilt maken we zelfs uw bed weer op. Als wij naar huis gaan, zal het huis weer netjes in orde zijn en kunt u rustig ontspannen!

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

~

Verhuizen

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar de eindlocatie. Nadat alles over is, de laatste check is uitgevoerd en u tevreden bent, is de verhuizing afgerond.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader