Senioren verhuizing

Verhuizen op oudere leeftijd is voor veel ouderen vaak niet makkelijk. Toch is het voor veel senioren op een gegeven moment onvermijdelijk om te moeten verhuizen naar een kleinere woning of een zorgcentrum. Ondanks dat het een moeilijke periode is voor senioren, is het ook een emotioneel moment voor de kinderen wanneer het ouderlijk huis verdwijnt. Let’s Move Verhuizingen wilt senioren verhuizing graag op professionele en onbezorgde wijze laten verlopen. Een luisterend oor en aandacht spelen hierbij een belangrijke rol. 

Let’s Move Verhuizingen helpt u graag bij een senioren verhuizing door een handyman uw spullen eventueel in te pakken, uw meubels uit elkaar te halen, uw nieuwe woning in te richten én uw oude woonruimte leeg te halen.

Spoedverhuizing

De verhuizing

Voor ouderen die te maken krijgen met een verhuizing wordt er vaak erg tegen de verhuizing op gezien, maar voor ons als verhuisbedrijf is het niet anders dan een andere verhuizing. Wij hebben veel ervaring met senioren verhuizingen en begrijpen als geen ander wat dit voor u betekent. Wij ondersteunen u en helpen u zo snel mogelijk met uw spullen naar uw nieuwe onderkomen. Vraag vrijblijvend aan wat uw spoedverhuizing moet gaan kosten en wat de mogelijkheden zijn.

Ook bieden wij ervaren handyman’s die u het werk uit handen nemen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw spullen op een zorgvuldige manier correct en snel in elkaar worden gezet!  Onze handyman‘s zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen ervaart tijdens de verhuizing. In uw nieuwe woning is er natuurlijk 1 ding zeker, en dat is dat alle bekabeling en elektra aangesloten en of vervangen moet worden. Onze handyman ‘s staan ook dan voor u klaar en zorgen ervoor dat de bekabeling netjes wordt aangelegd en dat de elektra en verlichting voor u vervangen wordt!

 

Oplevering woning

Terwijl onze verhuizers uw spullen inpakken en inladen in onze verhuiswagen, zorgt één van onze handymans ervoor dat uw oude woning netjes wordt opgeleverd. Alle gaten in de muur worden gedicht, alle apparatuur wordt ontkoppeld en eventueel wordt de oude vloer verwijderd. Als onze handymans klaar zijn met uw woning, is deze klaar voor de verkoop of om opgeleverd te worden aan uw verhuurder.

In uw nieuwe woning komen alle spullen en dozen op de juiste plek te staan. U bepaalt waar alles komt te staan en te hangen, want u bent degene die zich hier thuis moet voelen! Alle meubels worden weer gemonteerd, alle apparatuur wordt weer aangesloten en als u wilt maken we zelfs uw bed weer op. Als wij naar huis gaan, zal het huis weer netjes in orde zijn en kunt u rustig ontspannen!

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

~

Verhuizen

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar de eindlocatie. Nadat alles over is, de laatste check is uitgevoerd en u tevreden bent, is de verhuizing afgerond.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging