...
Piano verhuizing

Piano transport van A naar B

Wij verzorgen uw piano verhuizing, of piano transport professioneel van A naar B, zonder zorgen over uw instrument en tegen een zeer gunstig tarief. Een piano vervoeren is een lastige klus, maar dankzij
onze jarenlange ervaring, de inzet van onze verhuizers en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw piano veilig verhuisd en vervoerd wordt.

Indien u gebruik wenst te maken van onze piano verhuisservice ontvangen wij graag uw offerteaanvraag en nemen wij op werkdagen binnen 4 uur contact met u op.

Inpakken inboedel opslag

Horizontale of vleugelpiano?

Een horizontale piano is kleiner van omvang en neemt veel minder ruimte in beslag dan een vleugelpiano. Hierdoor zijn ze in de meeste gevallen wat makkelijker te verhuizen. Bovendien zijn vleugels wat gewicht betreft een stuk zwaarder. Een vleugel weegt gemiddeld tussen de 350 en 550 kilo, een horizontale piano is tussen de 200 en 300 kilo. Dit houdt in dat het verhuizen van een vleugel meestal een extra ingewikkelde klus is die vraagt om een uiterste vakkundige behandeling.

Bij het vaststellen van de eindprijs moet u rekening houden met verschillende factoren. Een piano verhuizen verloopt elke keer weer net even iets anders. Dit hangt van de situatie af. Zo spelen onder andere de omvang en het gewicht van de piano een rol. Ook is de plek waar uw piano nu staat en waar deze naar toe moet van invloed.

Hoe gaat een piano verhuizen in zijn werk?

Een piano is een kostbaar bezit. Tijdens de verhuizing van uw kostbare bezit wilt u schade natuurlijk voorkomen. Datzelfde is ook het geval wanneer de piano van eigenaar wisselt. U moet er dan niet aan denken dat de zojuist gekochte piano met krassen en deuken bij u wordt afgeleverd. Bij het verhuizen van een piano komt ervaring en vakmanschap kijken.

 

N

Inpakken van de piano

Dat vakmanschap begint al met het inpakken van de piano. Als wij met een verhuislift werken of de piano over een trapje moet, dan pakken wij deze in met verhuisdekens en sealfolie. Deze gebruiken wij om uw piano netjes in te pakken waarna deze stevig wordt vastgezet. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare instrument goed beschermd is tegen krassen en andere beschadigingen en veilig en snel naar de nieuwe bestemming wordt vervoerd.

N

Vloer beschermen

Piano’s zijn aan de onderkant meestal voorzien van kleine scherpe wieltjes. Wanneer je de piano gaat verplaatsen, levert dat al gauw krassen op de vloer op. Met behulp van beschermend materiaal kunnen wij voorkomen dat er schade ontstaat aan uw laminaatvloer of plavuizen als wij de piano moeten verschuiven.

N

Piano optillen

Daarnaast maken we gebruik van een zogenaamd verhuishondje. Met dit plateau op wieltjes is het een stuk eenvoudiger om een zwaar object als een piano te verplaatsen. Ook is het dankzij dit hulpmiddel makkelijker om over drempels of andere obstakels te gaan. Indien nodig plaatsen wij de piano op zijn kant waardoor het vaak makkelijker is om te manoeuvreren in een smalle ruimte.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Verhuizen piano

We verhuizen uw piano naar de juiste locatie. Op een effeciente en zorgvoldige manier brengen wij uw piano naar de juiste locatie.

Transport van de piano

Verhuislift
Een piano verhuizen via de trap is in sommige gevallen mogelijk. Vooral wanneer er sprake is van een rechte, brede trap zonder knik. Is dat niet het geval dan biedt een verhuislift uitkomst. Uw piano gaat dan via het raam of balkon naar buiten of binnen. Het tillen van de piano op een verhuislift is precisiewerk en vergt de nodige mankracht. Als het niet mogelijk is om een verhuislift in te zetten dan kan eventueel een hijskraan een oplossing bieden.

Transport 
Als de piano eenmaal uw woning uit is, wordt deze naar de verhuiswagen gebracht. Dit gebeurt vooral bij zware piano’s. meestal met behulp van een rijplaat. Het transport zelf is ook een vak apart. Het is hierbij van groot belang dat het instrument tijdens de rit niet kan verschuiven of omvallen. Daarom wordt de piano vakkundig vastgezet met spanbanden. Nu kan het verhuizen van de piano naar zijn nieuwe bestemming beginnen.

Afleveren van de piano
Wanneer de piano of vleugel is gearriveerd op het nieuwe adres, volgt het proces in omgekeerde volgorde. De verhuizers laden uw instrument uit de verhuiswagen en brengen deze naar de gewenste plek. Tip: denk er van tevoren goed over na waar u de piano geplaatst wilt hebben. Beter dat u in een keer de ideale plek uitkiest dan dat de piano later nog moet worden verzet.

Net als bij het weghalen van de piano uit de oude woning, leggen wij ook in de nieuwe woning weer speciaal beschermmateriaal op de vloer om krassen en putten te voorkomen. Moet de piano naar de eerste verdieping worden gebracht, of is een flatgebouw de eindbestemming, dan zal ook hier weer gebruik worden gemaakt van een verhuislift.

 

Nazorg

Wanneer de piano netjes is afgeleverd en geplaatst op de aangewezen plek, is de verhuizing geslaagd.

Tip: geef uw piano of vleugel de tijd om te acclimatiseren.

Zo kan het instrument wennen aan de vochtigheidsgraad van de nieuwe ruimte. Dit duurt over het algemeen zo’n 8 weken. Daarna kunt u de piano laten stemmen zodat deze weer optimaal klinkt.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader