Organized By Ema

Gemak & Rust

Waar andere verhuisbedrijven stoppen, gaan wij verder. Ons doel is als verhuisbedrijf om uw gehele verhuizing zo fijn en comfortabel mogelijk te laten verlopen, en u gemak & rust te bieden. Voorafgaand de verhuizing bieden wij onze inpakservice aan. Nu bieden wij ook na de verhuizing een service aan: Organized by Ema! De naam zegt een hoop, alles draait om organisatie! Organisatie van uw vitrinekast, zolder, keuken, kledingkast, noem het maar op. 

U kunt na de verhuizing gebruik maken van onze samenwerking met een professionele organizer. Zij neemt al uw wensen op, wat u fijn vindt om te zien in uw huishouden en zorgt ervoor dat het realiteit wordt. Geen chaotische kamers meer na een verhuizing. Geen onnodige tijd kwijt aan het organiseren van uw kledingkast. Maak van uw nieuwe woning een compleet nieuwe én georganiseerde start! 

N

Vrijblijvend consult

Uw wensen worden doorgenomen en de mogelijkheden worden direct aangegeven. Volledig kosteloos en vrijblijvend. 

N

Korte termijn beschikbaar

Organiseren moet niet lang op zich wachten. Iedere dag die u moet wachten is een dag met minder rust. Daarom zorgen wij ervoor dat u op korte termijn terecht kunt.  

Offerte aanvragen

Bij het aanvragen van een offerte voor uw verhuizing kunt direct aangeven welke (extra) services u wenst. Als eerste verhuisbedrijf in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om direct na uw verhuizing gebruik te maken van een professionele organizer. 

U kunt uw offerte via deze link aanvragen. Hierbij kunt u direct ook organize selecteren. Wij zorgen ervoor dat een passende offerte wordt opgesteld en u in contact komt met uw eigen professionele organizer! Uiteraard kunt u ook bellen naar    085 06 000 18 en wij bespreken uw wensen en mogelijkheden direct. 

 

Inboedel ingepakt bij verhuizing
Inpakservice tijdens particuliere verhuizing
Verhuisdozen van de inpakservice
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging