...
Organized By Ema

Gemak & Rust

Waar andere verhuisbedrijven stoppen, gaan wij verder. Ons doel is als verhuisbedrijf om uw gehele verhuizing zo fijn en comfortabel mogelijk te laten verlopen, en u gemak & rust te bieden. Voorafgaand de verhuizing bieden wij onze inpakservice aan. Nu bieden wij ook na de verhuizing een service aan: Organized by Ema! De naam zegt een hoop, alles draait om organisatie! Organisatie van uw vitrinekast, zolder, keuken, kledingkast, noem het maar op. 

U kunt na de verhuizing gebruik maken van onze samenwerking met een professionele organizer. Zij neemt al uw wensen op, wat u fijn vindt om te zien in uw huishouden en zorgt ervoor dat het realiteit wordt. Geen chaotische kamers meer na een verhuizing. Geen onnodige tijd kwijt aan het organiseren van uw kledingkast. Maak van uw nieuwe woning een compleet nieuwe én georganiseerde start! 

N

Vrijblijvend consult

Uw wensen worden doorgenomen en de mogelijkheden worden direct aangegeven. Volledig kosteloos en vrijblijvend. 

N

Korte termijn beschikbaar

Organiseren moet niet lang op zich wachten. Iedere dag die u moet wachten is een dag met minder rust. Daarom zorgen wij ervoor dat u op korte termijn terecht kunt.  

Offerte aanvragen

Bij het aanvragen van een offerte voor uw verhuizing kunt direct aangeven welke (extra) services u wenst. Als eerste verhuisbedrijf in Nederland bieden wij u de mogelijkheid om direct na uw verhuizing gebruik te maken van een professionele organizer. 

U kunt uw offerte via deze link aanvragen. Hierbij kunt u direct ook organize selecteren. Wij zorgen ervoor dat een passende offerte wordt opgesteld en u in contact komt met uw eigen professionele organizer! Uiteraard kunt u ook bellen naar    085 06 000 18 en wij bespreken uw wensen en mogelijkheden direct. 

 

Inboedel ingepakt bij verhuizing
Inpakservice tijdens particuliere verhuizing
Verhuisdozen van de inpakservice
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader