1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Ontruiming
  6. /
  7. Huisontruiming na overlijden
 

Huisontruiming na overlijden

Na het overlijden van een dierbare komen er veel vragen op u af en moet u veel zaken regelen. Een huisontruiming na overlijden is in veel gevallen  fysiek, emotioneel en geestelijk een zware opgave. Daarnaast blijft er een woning achter die opgeruimd dient te worden. Let’s Move Verhuizingen ontzorgt u hier graag in zodat u zich kunt richten op andere zaken en het verlies een plekje geven.

N

Discretie en gepaste compasie

Het verlies van een dierbare is altijd een zware periode en gemis. Onze vakmannen zijn ervaren en getraind; zij zullen nooit een extra last vormen maar waar mogelijk juist uw last verminderen.

Werkzaamheden woningontruiming na overlijden 

Na het overlijden van een dierbare moet er vaak een hoop geregeld worden. Zo moet o.a. de uitvaart worden georganiseerd en moeten familieleden op de hoogte worden gebracht. Hier komt vaak ook nog de woningontruiming bij. 

In zo’n emotionele fase komt er van alles op u af. Het huis leeghalen kan dan soms nog iets te vroeg komen. Helaas kan daar niet altijd rekening mee worden gehouden door instanties en moet de woning op korte termijn worden ontruimd. 

Bij dit soort woningontruimingen gaan wij uiteraard extra discreet en zorgvuldig te werk. Het huis leegruimen mag geen extra last zijn op dat moment. De volledige huisontruiming kunt u aan ons overlaten. Onze ervaren verhuizers hebben ervaring met deze situaties en zij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk ontlast wordt bij de ontruiming.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw ontruiming een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Ontruiming

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het ontruimingsplan toe.

Demontage bij de ontruiming

Geen wens is teveel en onze verhuizers denken op voorhand met u mee. Zo bestaan demontagewerkzaamheden ook tot de mogelijkheden en kunnen zij tips geven uit ervaring die de woningontruiming toch een beetje gemakkelijker laat verlopen. Daarnaast kunnen zij de spullen die u niet wilt bewaren direct deponeren bij de stort zodat u hier ook geen omkijken naar heeft. 

Zorgvuldig en professioneel

Bij het ontruimen van een woning nadat iemand is overleden, begrijpen wij als geen ander dat het belangrijk is dat er zorgvuldig en professioneel met spullen omgegaan wordt. U bepaalt of wij de spullen tijdelijk opslaan of dat deze vervoerd worden naar een andere locatie. Een ontruiming na overlijden zal altijd zwaar zijn. Wij hopen toch met onze werkwijze u enigszins te kunnen helpen met uw verlies. 

Woningontruiming

Oplevering na woningontruiming 

Nadat de meubels en spullen naar hun nieuwe (tijdelijke) locatie zijn gebracht, zorgen wij ervoor dat de woning blinkend schoon wordt opgeleverd. Daarnaast zorgen wij, indien gewenst, ook voor de nodige herstelwerkzaamheden, zoals het vullen van achtergebleven gaatjes door schroeven en spijkers.

 

Huisontruiming

Als verhuisbedrijf hebben wij niet alleen ervaring met verhuizen maar ook met woningontruimingen. Door onze ervaring als verhuisbedrijf weten wij als geen ander hoe wij uw huis snel kunnen leeghalen. Het leegruimen van het huis wordt altijd uitgevoerd door ervaren verhuizers. Zo heeft u de garantie van een vlotte woningontruiming en dit tegen lage kosten

Een zakelijke ontruiming
Verhuizers in de opslag na een ontruiming
Een ontruiming voor een zakelijke klant
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging