1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Internationale verhuizing
  6. /
  7. Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk

Een verhuizing is altijd een hele onderneming en betekent een nieuw begin op een nieuwe plek. Internationaal verhuizen is uiteraard een grotere stap en daarbij komt nog meer kijken dan bij een binnenlandse verhuizing. Waar een verhuizing binnen Nederland vaak goed te doen is zonder een ervaren verhuisbedrijf, ligt dit bij internationale verhuizing toch anders. 

Hierbij is natuurlijk wel van belang de te verhuizen inboedel van belang. Als het gaat om slechts een aantal verhuisdozen en koffers, dan is het vanwege de kosten van de verhuizing verstandig om dit zelf uit te voeren. Gaat het om gehele inboedel die verhuisd moet worden naar Frankrijk, dan is het verstandiger om dit door een ervaren verhuisbedrijf uit laten voeren. 

 

Verhuizen naar Frankrijk
Verhuiswagen tijdens verhuizing

Kosten internationale verhuizing 

Een internationale verhuizing brengt uiteraard meer kosten met zich mee dan een verhuizing binnen Nederland. Dit komt simpelweg al omdat de afstand die moet worden overbrugd groter is. Zo zal dus een groot gedeelte van de kosten bestaan uit de transportkosten. Verhuizingen naar Frankrijk kunnen enorm verschillen daar het een groot land betreft. Verhuizen naar het zuiden van Frankrijk zal dan ook een stuk meer kosten dan verhuizen naar het noorden van Frankrijk. 

Het in en uitladen van de inboedel en de kosten daarvan verschillen uiteraard niet met een binnenlandse verhuizing. U dient wel nog rekening te houden met kosten voor transportvergunningen, wegenbelastingen, parkeervergunningen, verzekeringen en andere eventuele benodigdheden om uw inboedel correct en veilig naar het buitenland te verhuizen. 

Offerte internationaal verhuizen

Zoals gezegd is internationaal verhuizen een relatief grote onderneming. Des te belangrijker dat de voorbereidingen goed worden uitgevoerd. Het gaat ons erom dat uw verhuizing soepel verloopt. U heeft genoeg zaken om te regelen, de verhuizing is daar geen onderdeel van, dat regelen wij. 

Voor een internationale verhuizing zullen wij alles van A tot Z met u besproken rondom de inboedel. Een complete inventarislijst zal worden opgesteld met daarin de te verhuizen inboedel. U wordt geïnformeerd over de gelden wet- en regelgeving en de kosten. 

U kunt er altijd voor kiezen online een offerte aan te vragen. Direct telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85 06 000 18 is uiteraard ook mogelijk. Telefonisch kunnen wij u gelijk informeren over onze beschikbaarheid rondom de door uw gewenste verhuisdatum en nadere afspraken maken rondom de verhuizing.

U

Wat neemt u mee?

Een verhuizing, maar zeker een internationale verhuizing kan een goede reden zijn om kritisch naar uw inboedel te kijken en alleen de spullen te behouden die u daadwerkelijk wilt houden.

~

Verhuismateriaal

Wij kunnen u uiteraard voorzien in al het benodigde verhuismateriaal. U kunt denken aan verhuisdozen, maar ook o.a. aan verhuisdekens, afwikkelseal en bubbelfolie. Alles voor een veilige verhuizing zonder schade.

i

Geldende wet- en regelgeving

Wij zijn bekend met internationaal verhuizen naar Frankrijk en vanuit onze ervaring zullen wij u informeren. Zo weet u waar u rekening mee kunt houden op de grote dag.

N

Volledig verzekerd

Ook tijdens internationaal verhuizen zijn wij goed verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden. Ook voor erg kostbare spullen zoals kunstwerken e.d.

Inpakservice bij een particuliere verhuizing
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuislift tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging