...
Verhuizen naar Frankrijk

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Internationale verhuizing
  6. /
  7. Verhuizen naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk

Een verhuizing is altijd een hele onderneming en betekent een nieuw begin op een nieuwe plek. Internationaal verhuizen is uiteraard een grotere stap en daarbij komt nog meer kijken dan bij een binnenlandse verhuizing. Waar een verhuizing binnen Nederland vaak goed te doen is zonder een ervaren verhuisbedrijf, ligt dit bij internationale verhuizing toch anders. 

Hierbij is natuurlijk wel van belang de te verhuizen inboedel van belang. Als het gaat om slechts een aantal verhuisdozen en koffers, dan is het vanwege de kosten van de verhuizing verstandig om dit zelf uit te voeren. Gaat het om gehele inboedel die verhuisd moet worden naar Frankrijk, dan is het verstandiger om dit door een ervaren verhuisbedrijf uit laten voeren. 

 

Verhuizen naar Frankrijk
Verhuiswagen tijdens verhuizing

Kosten internationale verhuizing 

Een internationale verhuizing brengt uiteraard meer kosten met zich mee dan een verhuizing binnen Nederland. Dit komt simpelweg al omdat de afstand die moet worden overbrugd groter is. Zo zal dus een groot gedeelte van de kosten bestaan uit de transportkosten. Verhuizingen naar Frankrijk kunnen enorm verschillen daar het een groot land betreft. Verhuizen naar het zuiden van Frankrijk zal dan ook een stuk meer kosten dan verhuizen naar het noorden van Frankrijk. 

Het in en uitladen van de inboedel en de kosten daarvan verschillen uiteraard niet met een binnenlandse verhuizing. U dient wel nog rekening te houden met kosten voor transportvergunningen, wegenbelastingen, parkeervergunningen, verzekeringen en andere eventuele benodigdheden om uw inboedel correct en veilig naar het buitenland te verhuizen. 

Offerte internationaal verhuizen

Zoals gezegd is internationaal verhuizen een relatief grote onderneming. Des te belangrijker dat de voorbereidingen goed worden uitgevoerd. Het gaat ons erom dat uw verhuizing soepel verloopt. U heeft genoeg zaken om te regelen, de verhuizing is daar geen onderdeel van, dat regelen wij. 

Voor een internationale verhuizing zullen wij alles van A tot Z met u besproken rondom de inboedel. Een complete inventarislijst zal worden opgesteld met daarin de te verhuizen inboedel. U wordt geïnformeerd over de gelden wet- en regelgeving en de kosten. 

U kunt er altijd voor kiezen online een offerte aan te vragen. Direct telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85 06 000 18 is uiteraard ook mogelijk. Telefonisch kunnen wij u gelijk informeren over onze beschikbaarheid rondom de door uw gewenste verhuisdatum en nadere afspraken maken rondom de verhuizing.

U

Wat neemt u mee?

Een verhuizing, maar zeker een internationale verhuizing kan een goede reden zijn om kritisch naar uw inboedel te kijken en alleen de spullen te behouden die u daadwerkelijk wilt houden.

~

Verhuismateriaal

Wij kunnen u uiteraard voorzien in al het benodigde verhuismateriaal. U kunt denken aan verhuisdozen, maar ook o.a. aan verhuisdekens, afwikkelseal en bubbelfolie. Alles voor een veilige verhuizing zonder schade.

i

Geldende wet- en regelgeving

Wij zijn bekend met internationaal verhuizen naar Frankrijk en vanuit onze ervaring zullen wij u informeren. Zo weet u waar u rekening mee kunt houden op de grote dag.

N

Volledig verzekerd

Ook tijdens internationaal verhuizen zijn wij goed verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden. Ook voor erg kostbare spullen zoals kunstwerken e.d.

Inpakservice bij een particuliere verhuizing
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuislift tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader