Internationaal verhuisbedrijf 

U heeft besloten Nederland te verlaten en uw geluk te beproeven bij onze zuiderburen. Een verhuizing naar België kan om verschillende reden tot stand komen. Wat de reden ook is, het is van belang dat verhuizing soepel en vlekkeloos verloopt. U moet al een hoop regelen, de verhuizing en alle hectiek daaromheen hoeft daar niet bij te komen. 

Het kan dan ook erg verstandig zijn om voor de verhuizing een verhuisbedrijf in te schakelen. Het liefst een verhuisbedrijf met veel ervaring in internationaal verhuizen en die alle zaken rondom zo’n  verhuizing in goede banen zal leiden. Besloten de verhuizing uit te besteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Verhuizen naar Frankrijk
Verhuiswagen verhuizing

Kosten verhuizing naar België 

De kosten van een internationale verhuizing zullen vaak hoger uitvallen dan een binnenlandse verhuizing. Een verhuizing naar België en de kosten hiervoor kunnen best meevallen. Wilt u naar Antwerpen verhuizen, dan zullen de kosten zeker meevallen. Het transport is in dat geval aardig te overzien. Staat uw nieuwe woning in de omgeving van de Ardenne, dan zullen de uiteindelijke kosten een stuk hoger liggen. 

Verder is het uiteraard van belang of u gebruik wenst te maken van onze extra diensten. Kiest u voor onze inpakservice of moeten er spullen van de inboedel worden gedemonteerd? Dit heeft uiteraard invloed op de kosten van de verhuizing. U kunt een kijkje nemen naar onze tarieven voor een beeld van de kosten. Houdt u hierbij wel rekening dat iedere verhuizing op zich staat en dat er allerlei zaken kunnen zijn die van invloed zijn op de kosten.

Verhuizen naar België 

Een hoop factoren zijn van invloed op de uiteindelijke offerte. Is de huidige woning goed te bereiken? Is een verhuislift noodzakelijk? Gaat u zelf al het voorbereidend werk uitvoeren of laat u alles aan ons over? Al deze vragen en meer zullen met u worden doorgenomen om een offerte op maat op te stellen.

Het is voor u, maar ook voor ons van belang dat duidelijk is hoe de verhuizing eruit zal zien. Een goede voorbereiding is altijd belangrijk, maar bij een internationale verhuizing des te meer. U gaat een nieuw begin tegemoet in een nieuw land, wij willen dat u een vliegende start krijgt. Hard werken, een fijne sfeer en geen schade tijdens de verhuizing is ons goedbedoeld duwtje in uw rug. 

U kunt er altijd voor kiezen online een offerte aan te vragen. Direct telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85 06 000 18 is uiteraard ook mogelijk. Wij zien iedere dag tot 20:00 open en staan u graag te woord om u nader over onze verhuisdienst te informeren.

U

Wat neemt u mee?

Een verhuizing, maar zeker een internationale verhuizing kan een goede reden zijn om kritisch naar uw inboedel te kijken en alleen de spullen te behouden die u daadwerkelijk wilt houden.

~

Verhuismateriaal

Wij kunnen u uiteraard voorzien in al het benodigde verhuismateriaal. U kunt denken aan verhuisdozen, maar ook o.a. aan verhuisdekens, afwikkelseal en bubbelfolie. Alles voor een veilige verhuizing zonder schade.

i

Geldende wet- en regelgeving

Wij zijn bekend met internationaal verhuizen naar Frankrijk en vanuit onze ervaring zullen wij u informeren. Zo weet u waar u rekening mee kunt houden op de grote dag.

N

Volledig verzekerd

Ook tijdens internationaal verhuizen zijn wij goed verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden. Ook voor erg kostbare spullen zoals kunstwerken e.d.

Particuliere verhuizing en de verhuislift
Afgeronde particuliere verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging