...
Verhuizen naar België

Internationaal verhuisbedrijf 

U heeft besloten Nederland te verlaten en uw geluk te beproeven bij onze zuiderburen. Een verhuizing naar België kan om verschillende reden tot stand komen. Wat de reden ook is, het is van belang dat verhuizing soepel en vlekkeloos verloopt. U moet al een hoop regelen, de verhuizing en alle hectiek daaromheen hoeft daar niet bij te komen. 

Het kan dan ook erg verstandig zijn om voor de verhuizing een verhuisbedrijf in te schakelen. Het liefst een verhuisbedrijf met veel ervaring in internationaal verhuizen en die alle zaken rondom zo’n  verhuizing in goede banen zal leiden. Besloten de verhuizing uit te besteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Verhuizen naar Frankrijk
Verhuiswagen verhuizing

Kosten verhuizing naar België 

De kosten van een internationale verhuizing zullen vaak hoger uitvallen dan een binnenlandse verhuizing. Een verhuizing naar België en de kosten hiervoor kunnen best meevallen. Wilt u naar Antwerpen verhuizen, dan zullen de kosten zeker meevallen. Het transport is in dat geval aardig te overzien. Staat uw nieuwe woning in de omgeving van de Ardenne, dan zullen de uiteindelijke kosten een stuk hoger liggen. 

Verder is het uiteraard van belang of u gebruik wenst te maken van onze extra diensten. Kiest u voor onze inpakservice of moeten er spullen van de inboedel worden gedemonteerd? Dit heeft uiteraard invloed op de kosten van de verhuizing. U kunt een kijkje nemen naar onze tarieven voor een beeld van de kosten. Houdt u hierbij wel rekening dat iedere verhuizing op zich staat en dat er allerlei zaken kunnen zijn die van invloed zijn op de kosten.

Verhuizen naar België 

Een hoop factoren zijn van invloed op de uiteindelijke offerte. Is de huidige woning goed te bereiken? Is een verhuislift noodzakelijk? Gaat u zelf al het voorbereidend werk uitvoeren of laat u alles aan ons over? Al deze vragen en meer zullen met u worden doorgenomen om een offerte op maat op te stellen.

Het is voor u, maar ook voor ons van belang dat duidelijk is hoe de verhuizing eruit zal zien. Een goede voorbereiding is altijd belangrijk, maar bij een internationale verhuizing des te meer. U gaat een nieuw begin tegemoet in een nieuw land, wij willen dat u een vliegende start krijgt. Hard werken, een fijne sfeer en geen schade tijdens de verhuizing is ons goedbedoeld duwtje in uw rug. 

U kunt er altijd voor kiezen online een offerte aan te vragen. Direct telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85 06 000 18 is uiteraard ook mogelijk. Wij zien iedere dag tot 20:00 open en staan u graag te woord om u nader over onze verhuisdienst te informeren.

U

Wat neemt u mee?

Een verhuizing, maar zeker een internationale verhuizing kan een goede reden zijn om kritisch naar uw inboedel te kijken en alleen de spullen te behouden die u daadwerkelijk wilt houden.

~

Verhuismateriaal

Wij kunnen u uiteraard voorzien in al het benodigde verhuismateriaal. U kunt denken aan verhuisdozen, maar ook o.a. aan verhuisdekens, afwikkelseal en bubbelfolie. Alles voor een veilige verhuizing zonder schade.

i

Geldende wet- en regelgeving

Wij zijn bekend met internationaal verhuizen naar Frankrijk en vanuit onze ervaring zullen wij u informeren. Zo weet u waar u rekening mee kunt houden op de grote dag.

N

Volledig verzekerd

Ook tijdens internationaal verhuizen zijn wij goed verzekerd tegen onvoorziene omstandigheden. Ook voor erg kostbare spullen zoals kunstwerken e.d.

Particuliere verhuizing en de verhuislift
Afgeronde particuliere verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader