...
Werken als verhuizer

  1. Home
  2. /
  3. Werken bij Let’s Move
  4. /
  5. Werken als verhuizer

Vacature Verhuizer

Wegens aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een fulltime verhuizer.

In de functie van verhuizer werk je in een vast team, jullie zijn goed op elkaar ingespeeld. Je bent samen verantwoordelijk voor snelle, maar vooral veilige verhuizingen.
Het gaat om zowel zakelijke als particuliere verhuizingen. Je draagt zorg voor het inpakken van persoonlijke spullen, sjouwen van meubels, verslepen van bezittingen en het uitpakken van spullen.

Je gaat zorgvuldig te werk zodat de verhuizing netjes, schadevrij en volledig wordt uitgevoerd.

Verhuislift tijdens een verhuizing
Inpakservice bij een particuliere verhuizing

Functie-eisen

Helaas is niet zo dat iedereen een verhuizer bij Let’s Move kan zijn. Onderstaand vind je een overzicht van de zaken die wij belangrijk vinden en de zaken die jij van ons kan verwachten:

Je bent fysiek sterk;
Je bent een echte aanpakker en flexibel ingesteld;
Je bent klantgericht, nauwkeurig en representatief;
Je bent communicatief sterk. 

Als verhuizer kan je o.a. het volgende verwachten:

Een functie bij een hecht bedrijf;
Werken in enthousiast team met leuke collega’s;
Leuke bedrijfsuitjes;
Een uitstekend salaris;

Zie je het al helemaal voor je? 

Denk je na het lezen van deze vacature: ja, ik ben alles waar jullie naar opzoek zijn! Stuur dan direct je cv met bijhorende motivatie naar jimmy@letsmoveverhuizingen.nl. Na ontvangst van je cv en motivatie nemen wij uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met je op!

Verhuislift tijdens een verhuizing
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuizing en montage afgerond door handyman
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader