1. Home
  2. /
  3. Verhuiswagens

Verhuiswagen voor iedere verhuizing

Om voor iedere verhuizing de juiste verhuiswagen in te kunnen zetten, hebben wij verhuiswagens in 3 maten. 

Verhuiswagen van 20m³

Internationale verhuizing afgerond

Verhuiswagen van 33m³

Verhuiswagen en verhuislift

Verhuiswagen van 45m³

Verhuisbedrijf Let's Move

Welke verhuiswagen voor uw verhuizing? 

Uiteraard hangt de verhuiswagen voor het grootste gedeelte af van uw inboedel. Onze ervaren verhuisadviseurs zullen met u de inboedel doornemen en hieruit volgt de hoeveelheid m3. Op basis hiervan zal vaak de keuze voor de verhuiswagen worden gemaakt. In bepaalde gevallen is dat echter niet doorslaggevend.

Het kan gebeuren dat wij voor uw verhuizing van 27m³ alsnog voor de verhuiswagen van 20m³ kiezen. Het is namelijk zo dat op het moment dat u in de nabijheid verhuisd (binnen 20 kilometer) is het vaak voordeliger om met een kleinere verhuiswagen tweemaal te rijden. Zo kan het zijn dat de grotere vrachtwagens simpelweg niet in uw straat passen. 

Altijd wordt gekeken naar de meest efficiënte en voordelige wijze om uw verhuizing uit te voeren. Ons doel is om u een zorgeloze verhuizing aan te bieden tegen de beste kwaliteit-prijsverhouding.   

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

~

Inladen opslag

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar ons beveiligde opslag. Uw inboedel worden zorgvuldig in uw opslagbox geladen en deze wordt afgesloten.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging