...
Verhuisbedrijf

  1. Home
  2. /
  3. Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

Er komt bij een verhuizing enorm veel kijken. Er moet een datum worden geprikt en op die dag moet de gehele inboedel van A naar B. Het inpakken, het huren van de verhuiswagen, het in- en uitladen van de inboedel en weer het uitpakken kost allemaal veel tijd. Nog buiten beschouwing gelaten dat de nodige fysieke inspanning nodig is om dit allemaal natuurlijk uit te voeren. Daarom kan het verstandig zijn om te kijken naar het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Hoe kan een verhuisbedrijf helpen bij jouw verhuizing?

Een verhuisbedrijf kan op verschillende manieren jou helpen tijdens de verhuizing. Alles hangt er natuurlijk van af in hoeverre u zelf kunt meehelpen en of u dit überhaupt wilt. Op het moment dat je volledig de verhuizing uitbesteed, zal het verhuisbedrijf de gehele verhuizing op zich nemen. In veel gevallen zal dit enorm in tijd schelen en kan jij je tijd besteden aan andere zaken rondom de verhuizing.

Verhuisbedrijven kunnen je gehele verhuizing uitvoeren en dus ook voor je in- en uitpakken maar zo kan je er ook voor kiezen dat het verhuisbedrijf slechts de grotere spullen transporteert. Daarnaast kan je ervoor kiezen om ook montagewerkzaamheden over te laten aan het verhuisbedrijf zoals het ophangen van de lamp, gordijnen en het opbouwen van de nieuwe kasten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw ontruiming een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Ontruiming

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het ontruimingsplan toe.

Verhuisbedrijf kosten

Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen. Denk aan het aanvragen van parkeervergunningen, het kopen of huren van verhuisdozen, maar over het algemeen kan je rekening houden met de volgende kosten bij het inschakelen van een verhuisbedrijf:

  • Het uurtarief van de verhuizers
  • De kosten voor de verhuiswagen
  • De voorrijkosten
  • Extra verhuisdiensten zoals een handyman of verhuislift

Vast bedrag verhuisbedrijf

Er zijn ook verhuisbedrijven die graag een vast bedrag voor je verhuizing afspreken. Normaal betaal je uiteraard per uur voor het huren van de verhuizers, maar als je kiest voor een vast bedrag is dit niet het geval.

In het geval dat je een vast bedrag afspreekt, maakt het niet uit hoe lang het verhuisbedrijf over jouw verhuizing doet, het blijft dezelfde prijs. Uiteraard weet je in zo’n geval van meet af aan waar je aan toe bent, maar dit kan duurder uitpakken voor je. Zeker als de verhuizers veel eerder klaar zijn dan je in eerste instantie had ingeschat.

 

Een zakelijke ontruiming
Verhuizers in de opslag na een ontruiming
Een ontruiming voor een zakelijke klant
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader