1. Home
  2. /
  3. Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

Er komt bij een verhuizing enorm veel kijken. Er moet een datum worden geprikt en op die dag moet de gehele inboedel van A naar B. Het inpakken, het huren van de verhuiswagen, het in- en uitladen van de inboedel en weer het uitpakken kost allemaal veel tijd. Nog buiten beschouwing gelaten dat de nodige fysieke inspanning nodig is om dit allemaal natuurlijk uit te voeren. Daarom kan het verstandig zijn om te kijken naar het inschakelen van een verhuisbedrijf.

Hoe kan een verhuisbedrijf helpen bij jouw verhuizing?

Een verhuisbedrijf kan op verschillende manieren jou helpen tijdens de verhuizing. Alles hangt er natuurlijk van af in hoeverre u zelf kunt meehelpen en of u dit überhaupt wilt. Op het moment dat je volledig de verhuizing uitbesteed, zal het verhuisbedrijf de gehele verhuizing op zich nemen. In veel gevallen zal dit enorm in tijd schelen en kan jij je tijd besteden aan andere zaken rondom de verhuizing.

Verhuisbedrijven kunnen je gehele verhuizing uitvoeren en dus ook voor je in- en uitpakken maar zo kan je er ook voor kiezen dat het verhuisbedrijf slechts de grotere spullen transporteert. Daarnaast kan je ervoor kiezen om ook montagewerkzaamheden over te laten aan het verhuisbedrijf zoals het ophangen van de lamp, gordijnen en het opbouwen van de nieuwe kasten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw ontruiming een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Ontruiming

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het ontruimingsplan toe.

Verhuisbedrijf kosten

Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen. Denk aan het aanvragen van parkeervergunningen, het kopen of huren van verhuisdozen, maar over het algemeen kan je rekening houden met de volgende kosten bij het inschakelen van een verhuisbedrijf:

  • Het uurtarief van de verhuizers
  • De kosten voor de verhuiswagen
  • De voorrijkosten
  • Extra verhuisdiensten zoals een handyman of verhuislift

Vast bedrag verhuisbedrijf

Er zijn ook verhuisbedrijven die graag een vast bedrag voor je verhuizing afspreken. Normaal betaal je uiteraard per uur voor het huren van de verhuizers, maar als je kiest voor een vast bedrag is dit niet het geval.

In het geval dat je een vast bedrag afspreekt, maakt het niet uit hoe lang het verhuisbedrijf over jouw verhuizing doet, het blijft dezelfde prijs. Uiteraard weet je in zo’n geval van meet af aan waar je aan toe bent, maar dit kan duurder uitpakken voor je. Zeker als de verhuizers veel eerder klaar zijn dan je in eerste instantie had ingeschat.

 

Een zakelijke ontruiming
Verhuizers in de opslag na een ontruiming
Een ontruiming voor een zakelijke klant
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging