Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend de offerteaanvraag in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Kosteloze levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Kosteloze ophaal verhuismateriaal

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen checklist

Wij begrijpen dat een verhuizing veel stress met zich kan meebrengen. Ons doel is uw zorgen tot een minimum te beperken en waar mogelijk, helemaal weg te nemen. Uiteraard, op het moment dat u de verhuizing aan ons uitbesteed, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Kijk op onze pagina over de verhuisdag hoe een verhuizing met ons eruit ziet! 

Mocht u toch besluiten om de verhuizing zelf te organiseren, dan vind u hier onze verhuizen checklist. De belangrijkste zaken rondom een verhuizing kunt u daar lezen zodat u goed voorbereid bent! 

Werkwijze voor het inpakken van de inboedel
Inboedel ingepakt voor verhuizen
Inboedel ingepakt voor het verhuizen
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging