Verhuizen met verhuislift

U bent offertes op aan het vragen voor uw verhuizing en ieder verhuisbedrijf geeft aan dat het met verhuislift sneller zal gaan. Soms zal het niet per se sneller gaan, maar is het noodzakelijk omdat enkele meubels niet door het deur- of trapgat passen. Wat houdt dat dan in de praktijk in: verhuizen met verhuislift? 

Zodat u er zeker van bent dat u weet waar u voor kiest en of dat daadwerkelijk noodzakelijk is, zullen wij u meenemen in het verhuizen met verhuislift. Hoe wordt de verhuislift opgesteld?  Waarom kan een gehele verhuizing sneller gaan met verhuislift? In welke gevallen weegt het huren van een verhuislift op tegen de extra kosten? Verder kunt u de verhuislift in actie zijn tijdens 1 van onze eigen verhuizingen om een beter beeld te hebben van het verhuizen met verhuislift.  

 

Let's Move Verhuizingen
Verhuislift tijdens een verhuizing

Waarom verhuislift huren? 

Het hoeft niet zo te zijn dat enkele meubels niet via de trap kunnen of niet door de deur passen. Zoals u ziet op de foto kan het ook zo zijn dat het een enorm stuk lopen is tot de voordeur van uw woning. Om tijd te besparen en dus direct de kosten te drukken is het dan verstandig om met verhuislift te verhuizen.

De verhuislift dient altijd recht onder een balkon of raam geplaatst te worden. Mocht u een offerte aanvragen, dan worden altijd vooraf de mogelijkheden voor het plaatsen van de verhuislift bekeken om niet voor onaangename verassingen te staan op de dag van de verhuizing. 

 

 

Kosten huren verhuislift

Op het moment dat het gaat om het verhuizen van de gehele inboedel met verhuislift zijn de kosten uiteraard lager dan als het gaat om slechte enkele objecten. De gehele inboedel verhuizen met verhuislift zal u gemiddeld €75,- per uur kosten voor de verhuislift. Hier zitten uiteraard de kosten van de operator van de verhuislift in.

Op het moment dat het huren van de verhuislift slechts voor 1 á 2 stukken is, zult u al snel rond de €100,- zitten aan kosten. Uiteraard hangt dit af van de beschikbaarheid van de lift op het door u gewenste moment en de afstand. Echter, de prijs van het huren van de verhuislift wordt altijd duidelijk aan u medegedeeld, zonder verborgen kosten. 

Verhuizing met verhuislift

Om u nog een beter beeld te geven van hoe een verhuizing met verhuislift in de praktijk eruit ziet, ziet u een filmpje van een verhuizing in Amsterdam met verhuislift. Zoals u ziet zorgt de operator voor de meeste praktische locatie voor zowel de verhuislift als verhuiswagen zodat ieder moment efficiënt wordt besteed.  

 

Woningontruiming
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuizing afgerond met alle verhuizers
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging