...
Verhuizen met verhuislift

Verhuizen met verhuislift

U bent offertes op aan het vragen voor uw verhuizing en ieder verhuisbedrijf geeft aan dat het met verhuislift sneller zal gaan. Soms zal het niet per se sneller gaan, maar is het noodzakelijk omdat enkele meubels niet door het deur- of trapgat passen. Wat houdt dat dan in de praktijk in: verhuizen met verhuislift? 

Zodat u er zeker van bent dat u weet waar u voor kiest en of dat daadwerkelijk noodzakelijk is, zullen wij u meenemen in het verhuizen met verhuislift. Hoe wordt de verhuislift opgesteld?  Waarom kan een gehele verhuizing sneller gaan met verhuislift? In welke gevallen weegt het huren van een verhuislift op tegen de extra kosten? Verder kunt u de verhuislift in actie zijn tijdens 1 van onze eigen verhuizingen om een beter beeld te hebben van het verhuizen met verhuislift.  

 

Let's Move Verhuizingen
Verhuislift tijdens een verhuizing

Waarom verhuislift huren? 

Het hoeft niet zo te zijn dat enkele meubels niet via de trap kunnen of niet door de deur passen. Zoals u ziet op de foto kan het ook zo zijn dat het een enorm stuk lopen is tot de voordeur van uw woning. Om tijd te besparen en dus direct de kosten te drukken is het dan verstandig om met verhuislift te verhuizen.

De verhuislift dient altijd recht onder een balkon of raam geplaatst te worden. Mocht u een offerte aanvragen, dan worden altijd vooraf de mogelijkheden voor het plaatsen van de verhuislift bekeken om niet voor onaangename verassingen te staan op de dag van de verhuizing. 

 

 

Kosten huren verhuislift

Op het moment dat het gaat om het verhuizen van de gehele inboedel met verhuislift zijn de kosten uiteraard lager dan als het gaat om slechte enkele objecten. De gehele inboedel verhuizen met verhuislift zal u gemiddeld €75,- per uur kosten voor de verhuislift. Hier zitten uiteraard de kosten van de operator van de verhuislift in.

Op het moment dat het huren van de verhuislift slechts voor 1 á 2 stukken is, zult u al snel rond de €100,- zitten aan kosten. Uiteraard hangt dit af van de beschikbaarheid van de lift op het door u gewenste moment en de afstand. Echter, de prijs van het huren van de verhuislift wordt altijd duidelijk aan u medegedeeld, zonder verborgen kosten. 

Verhuizing met verhuislift

Om u nog een beter beeld te geven van hoe een verhuizing met verhuislift in de praktijk eruit ziet, ziet u een filmpje van een verhuizing in Amsterdam met verhuislift. Zoals u ziet zorgt de operator voor de meeste praktische locatie voor zowel de verhuislift als verhuiswagen zodat ieder moment efficiënt wordt besteed.  

 

Woningontruiming
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuizing afgerond met alle verhuizers
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader