...

Verhuislift huren Den Haag

Hulp nodig bij het het verhuizen van die grote bank of simpelweg voor een gehele inboedel? Een verhuislift huren in Den Haag is mogelijk voor één of enkele objecten, maar ook voor een complete verhuizing in Den Haag! Een verhuislift huren kan met spoed of ruim van tevoren worden gereserveerder.

Wat de situatie ook is, voor iedere verhuizing, 7 dagen in de week en in de avonduren staat onze verhuislift in Den Haag klaar voor u! 

Verhuislift Den Haag is enorm flexibel en kan vaak binnen het uur al bij u zijn. Heeft u zodoende met spoed een verhuislift in Den Haag nodig, neem dan direct contact op!  

N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

Ervaren verhuislift operator

N

Geen onverwachte kosten achteraf

N

24/7 beschikbaar

Kosten huren verhuislift in Den Haag

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €85,- per uur.

Afhankelijk van de planning en of het gaat om éen of een enkele object of een gehele verhuizing wordt voor u altijd de meest voordelige prijs gerekend voor het huren van de verhuislift. Op het moment dat u flexibel bent qua dag en tijdstip maakt u het voor ons makkelijk en zorgen wij ervoor dat het huren van de verhuislift voordeliger wordt voor u. 

Verhuislift service Den Haag

De verhuislift in Den Haag wordt door een ervaren verhuisliftbestuurder. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van gratis verhuisdekens en ander verhuismateriaal indien nodig. Met onze verhuislift in Den Haag bent u verzekerd van een goede ervaring. Bel of app direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Verhuisbedrijf met verhuislift

Waarom een verhuislift huren in Den Haag?

Er zijn tegenwoordig veel hulpmiddelen die kunnen worden ingezet tijdens het verhuizen. Wanneer u op de bovenste etage van jouw flatgebouw woont, is het niet ideaal om het trappenhuis te bestormen met al uw spullen. Een verhuislift kan hier een perfecte oplossing voor zijn.

Verhuislift Den Haag zorgt ervoor dat jij wordt ontzien in het zware werk. Ook wanneer jouw flatgebouw over een net iets te krappe lift beschikt waar het bed op een paar centimeter niet in past, kan een verhuislift uitkomst bieden. Of ga jij in een gloednieuw appartementencomplex wonen? Ook dan kan het huren van een verhuislift in Den Haag voor meerdere voordelen zorgen. Zo is het mogelijk om jouw kledingkast met een verhuislift Den Haag naar boven te halen, waarna het door het raam of via het balkon naar binnen kan worden gebracht. Op deze manier worden een hoop lastige situaties vermeden, maar scheelt het u ook enorm veel tijd en dus ook geld.

Hoe werkt het huren van een verhuislift? 

Het huren van een verhuislift in Den Haag wordt u uiteraard zo makkelijk mogelijk gemaakt. Slechts één telefoontje vanuit uw kant en de lift kan vaak al binnen het uur bij u staan. Uiteraard dient u wel met aantal zaken rekening te houden:

Losse huur van de verhuislift is mogelijk 

Zonder dat u gebruik maakt van onze overige verhuisdiensten kunt u de verhuislift in Den Haag huren. Voert u dus zelf de verhuizing uit, maar u heeft enkel een verhuislift nodig, dan is dit mogelijk.

De minimale kosten voor het huren van de verhuislift

U kunt de verhuislift in Den Haag huren voor enkele objecten (max 3) of huren voor minimaal 2 uur. Op het moment dat het slechts om enkele objecten gaat betaald u een bedrag van €120,- 

 

 

 

Verhuislift tijdens een verhuizing
Verhuislift In Den Haag tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader