...
Slide 1

Verhuislift Den Haag

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift Den Haag

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow

Verhuislift huren Den Haag

Een verhuislift huren In Den Haag? Let’s Move Verhuizingen helpt u graag met uw verhuizing in Den Haag! Regelmatig voeren wij gehele verhuizingen uit in het politieke hart van Nederland en hierdoor zijn we bekend met de krappe straatjes en moeilijkheden die Den Haag met zich kan meebrengen.

Wat de situatie ook is, voor iedere klus, 7 dagen in de week en in de avonduren is onze verhuislift beschikbaar! 

Gaat u zelf verhuizen naar Den Haag en heeft u professionele hulp nodig met enkele objecten of heeft u de verhuislift voor uw gehele inboedel nodig? Onze operator is tevens al jarenlang verhuizer waardoor hij naast zijn werkzaamheden met de verhuislift u altijd advies kan geven indien u er even niet uitkomt.

Verhuislift Den Haag is enorm flexibel en kan vaak binnen het uur al bij u zijn. Heeft u zodoende met spoed een verhuislift in Den Haag nodig, neem dan direct contact op!  

N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

Ervaren verhuislift operator

N

Geen onverwachte kosten achteraf

N

24/7 beschikbaar

Wat kost het huren van een verhuislift in Den Haag?

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel of app direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Verhuisbedrijf met verhuislift

Voordelen verhuislift in Den Haag

Er zijn tegenwoordig veel hulpmiddelen die kunnen worden ingezet tijdens het verhuizen. Wanneer u op de bovenste etage van jouw flatgebouw woont, is het niet ideaal om het trappenhuis te bestormen met al uw spullen. Een verhuislift kan hier een perfecte oplossing voor zijn.

Verhuislift Den Haag zorgt ervoor dat jij wordt ontzien in het zware werk. Ook wanneer jouw flatgebouw over een net iets te krappe lift beschikt waar het bed op een paar centimeter niet in past, kan een verhuislift uitkomst bieden. Of ga jij in een gloednieuw appartementencomplex wonen? Ook dan kan het huren van een verhuislift in Den Haag voor meerdere voordelen zorgen. Zo is het mogelijk om jouw kledingkast met een verhuislift Den Haag naar boven te halen, waarna het door het raam of via het balkon naar binnen kan worden gebracht. Op deze manier worden een hoop lastige situaties vermeden, maar scheelt het u ook enorm veel tijd en dus ook geld.

Verhuislift In Den Haag tijdens een verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader