...
Slide 1

Verhuislift Amsterdam

Gaat tot de 8ste verdieping. Met een ervaren verhuizer.
Altijd een verhuislift in de buurt.

Slide 2

Verhuislift Amsterdam

Een gehele inboedel, enkele stukken of pianotransport.
Altijd flexibel en naar uw wensen.

previous arrow
next arrow
Shadow
N

100% duurzame elektrische verhuisliften

N

24/7 beschikbaar

N

Ervaren lift operator

N

Geen borg

Verhuislift huren 

Onze mooie hoofdstad staat bekend om de mooie herenhuizen. Voorkom dan ook moeilijke situaties in krappe trappenhuizen en kans op beschadigingen en laat ons ervoor zorgen dat alles veilig en soepel verloopt. Met onze vaste lage tarieven en ervaren verhuizers is geen verhuizing te moeilijk.  

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met de verhuislift in Amsterdam om uw waardevolle spullen snel en goedkoop op de juiste plek te plaatsen. Onze service zorgt ervoor dat uw verhuizing zorgeloos, voordelig en snel verloopt. Of het nou gaat om zware en grote meubelstukken of kostbare kunstobjecten, de verhuizing wordt efficiënt en voordelig uitgevoerd. 

Heeft de verhuislift spoed en met de klus dezelfde dag nog worden uitgevoerd, neem dan direct telefonisch contact met ons op via 085 06 000 18! De lift kan al binnen 5 minuten worden opgesteld om de verhuizing uit te voeren. 

 

Wat kost het huren van een verhuislift?

Om tot een prijs te komen voor een verhuislift, zijn er verschillende factoren van belang. Het huren van de verhuislift kan bij Let’s Move al v.a. €75,- per uur.

Zo moet u eerst een inventarisatie maken hoeveel meubilair u dient te verhuizen. Vervolgens is het goed om te kijken naar de voorrijkosten, maar ook de duur van de verhuizing. Wanneer u deze zaken goed in kaart hebt gebracht, dan is het eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Samen met een ervaren lift operator en 24/7 beschikbaarheid zorgt ons ervaren team voor een passende prijs voor uw verhuizing. Bel of app direct naar 085 06 000 18 om de mogelijkheden te bespreken. 

Of het nou gaat om een spoedkwestie of de klus is ruime tijd van te voren ingepland, onze verhuislift is beschikbaar voor u in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Delft en omstreken.

Verhuislift in Amsterdam tijdens een verhuizing
Verhuislift mogelijk in Amsterdam
Verhuislift in Amsterdam
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen