...
Verhuisbedrijf Hoeksche Waard

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Hoeksche Waard

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard

Wilt u graag gebruik maken van de diensten van een vakkundig en efficiënt verhuisbedrijf in Hoeksche Waard? Verhuisbedrijf Hoeksche Waard helpt u graag bij het verzorgen van een zorgeloze verhuizing. Een nieuwe woning is leuk, maar een verhuizing kan behoorlijk stressvol zijn. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing zo efficiënt en zorgeloos mogelijk verloopt vanuit Hoeksche Waard, naar Hoeksche Waard of in geheel in Hoeksche Waard zelf.

Voor ons is verhuizen niet alleen het sjouwen van de inboedel van A naar B. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf niets uit te voeren tijdens uw verhuizing. Met behulp van onze inpakservice hoeft u zelf helemaal niets te doen. Zelfs voor na de verhuizing kunnen wij u contact brengen met een professionele organizer die uw kasten, serviesgoed e.d. allemaal voor u organiseert. 

Bekijk onze tarieven of vraag direct een offerte aan en wij bespreken met u alle mogelijkheden en kosten voor uw zorgeloze verhuizingen! 

 

N

Verhuisbedrijf Hoeksche Waard is de ideale verhuispartner voor uw verhuizing

Wij geven om uw spullen, maar nog meer om uw wensen. Wat u voor ogen heeft, daar maken wij realiteit van. 

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

Of het nou gaat  alleen om de grotere meubels of de gehele inboedel, wij zorgen dat alles vlekkeloos zonder zorgen verloopt. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizing uit opslag

Verhuizen in Hoeksche Waard

Voor een verhuizing is het uiteraard fijn als u gebruik kunt maken van een lokale verhuizer. Dit zorgt voor vele praktische voordelen en geeft de mogelijkheden om snel te schakelen. Heeft u toch ietsjes meer verhuisdozen nodig? Voor u het weet staat de chauffeur met al het benodigde verhuismateriaal voor de deur.

Wij willen niet alleen dat u tevreden bent met onze verhuisdiensten, wij willen een dusdanige indruk achterlaten dat u ons bij al uw kennissen en familie aanraad. Hier geven wij 100% voor en gelukkig lukt het ons ook altijd om de verhuizing in Hoeksche Waard en in omgeving zoals Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Oud-Beijerland tot een goed eind te leiden. 

Benieuw naar de mogelijkheden rondom uw eigen verhuizing in de Hoeksche Waard? Vraag nu een offerte op maat aan of neem direct contact met ons op! 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader