...
Spoedverhuizing

Spoedverhuizing

Een spoedverhuizing komt vaak onverwachts en zorgt voor een hoop stress en zorgen. Uw inboedel moet zo snel mogelijk naar een nieuwe locatie worden gebracht. Vaak kunt u zich ook niet voorbereiden op een spoedverhuizing omdat dit bijvoorbeeld wordt veroorzaakt doordat uw woning onbewoonbaar is vanwege water- en of roetschade na een brand of een faillissement.

Vaak wordt er opgezien tegen een spoedverhuizing, maar voor ons is dit niet heel anders dan een normale verhuizing. Wij ondersteunen en helpen u zo snel en concreet mogelijk met de verhuizing.

Inpakken inboedel opslag

Voordelen spoedverhuizing

Het kenmerk van een spoedverhuizing wordt in de naam al genoemd, het is belangrijk dat uw inboedel zo snel mogelijk verhuisd wordt naar een nieuwe locatie of een opslagruimte. Het voordeel dat je hierin kunt waarnemen is dat u snel weer over uw inboedel kan beschikken.

U kunt bij ons ook gebruik maken van een handyman, die zorgt ervoor dat uw spullen weer netjes in elkaar worden gezet, en uw bekabeling weer netjes wordt aangesloten. Dit geeft u de kans om gelijk te beginnen met het uitpakken van uw verhuisdozen.

Nadelen spoed verhuizing

Een spoedverhuizing kent helaas ook veel nadelen ten opzichte van een ‘’normale’’ verhuizing.  Tijdens een spoedverhuizing heeft u vaak niet de tijd gehad om u hierop voor te bereiden. Uw inboedel merkt hier vaak de gevolgen van omdat er geen tijd is deze netjes te sorteren, hierdoor zit vaak alles door elkaar en is er kans dat er spullen beschadigen en of kwijtraken. 

Wij kunnen voor u ook uw inboedel netjes sorteren en inpakken met de daarvoor bestemde veiligheidsmiddelen. Hierdoor ontnemen wij u deze stress tijdens een verhuizing en zullen uw spullen netjes worden geordend en veilig aankomen op plaats van bestemming

Spoedverhuizing

Binnen een korte tijd weer kunnen beschikken over uw inboedel

Handyman

Handyman’s nemen u het werk uit handen en zorgen voor montage en demontage werkzaamheden

Opslag

Voor korte of langere tijd kunt u voor uw inboedel een opslag huren

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Uitladen in de nieuwe woning

De verhuizers laden uw inboedel netjes en zorgvuldig uit en u kunt diezelfde avond al genieten in alle rust van uw nieuwe woning.

Opslag

Een spoedverhuizing kan een uitdaging zijn, zeker als u niet weet wat u op dit moment met alle meubels wilt. Het is dan handig om een tijdelijke opslag te huren voor uw spullen. Het huren van een opslagruimte kan soms ingewikkeld zijn. Niet bij ons! Als verhuisbedrijf begrijpen wij dat snel schakelen belangrijk is. 

Jarenlange ervaring met zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen denken. Wij kennen geen problemen, alleen oplossingen. Het huren van een opslagruimte kan in veel gevallen voor rust zorgen. De meubels of gedeeltelijke inboedel wordt in de opslagruimte geplaatst en u heeft een last minder.  Zodra u de spullen weer kunt plaatsen, heeft u ook gelijk een professioneel verhuisbedrijf die uw spullen uit de opslag haalt! 

 

 

Handyman

Onze ervaren handyman ’s nemen u het werk uit handen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw spullen op een zorgvuldige manier correct en snel in elkaar worden gezet!  

Onze handyman‘s zorgen ervoor dat u zo min mogelijk zorgen ervaart tijdens de verhuizing. In uw nieuwe woning is er natuurlijk 1 ding zeker, en dat is dat alle bekabeling en elektra aangesloten en of vervangen moet worden. Onze handyman ‘s staan ook dan voor u klaar en zorgen ervoor dat de bekabeling netjes wordt aangelegd en dat de elektra en verlichting voor u vervangen wordt!

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader