...
Verhuizen & Opslag

Verhuizen en opslag

In de huidige woningmarkt is een geschikte woning vinden al een aardig karwei. Zo kan het zeker voorkomen dat je een koper hebt voor je huis, maar nog geen geschikt huis voor jezelf en je gezin hebt gevonden. Veel mensen kiezen dan, als dat al mogelijk is tegenwoordig, voor een tijdelijk huurhuis tot je je nieuwe droomhuis hebt aangeschaft.

Maar wat doe je dan met al je spullen die eventueel niet in de huurwoning passen? Wellicht ga je wel naar een volledig gemeubileerde woning voor een periode en moet de gehele inboedel worden opgeslagen. Wat zijn de mogelijkheden bij verhuizen en opslag?

Hoe gaat het verhuizen en opslag in zijn werk?

Wanneer duidelijk is voor u dat u een opslag- en verhuisservice nodig heeft, is het verstandig om na te gaan wat precies moet worden opgeslagen. Als het gaat om de gehele inboedel spreekt dit natuurlijk voor zich. Op het moment dat het gaat om slechts een gedeelte van de inboedel is het handig om twee lijsten te hebben van je inboedel.

Zo kunt op een overzichtelijke manier doorgeven welke goederen moeten worden opgeslagen. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen voor uw verhuizing en opslag. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Offerte verhuizen en opslag

Onze verhuisadviseurs nemen met u de verhuizing door en de spullen die moeten worden opgeslagen. Op basis van deze informatie kunnen wij nagaan welke opslagbox voor u het voordeligst is. Uiteraard is voor de prijs van de opslag ook de duur van de opslag van belang. Na het ontvangen van alle benodigde informatie krijgt u een offerte op maat voor de verhuizing en opslag.

Op de verhuisdag

Op de verhuisdag is het natuurlijk van belang, als een gedeelte van de inboedel wordt opgeslagen, dat er onderscheid wordt gemaakt tussen de goederen. Wij zorgen ervoor dat de spullen die naar de opslag moeten duidelijk herkenbaar worden ingepakt met andere verhuisdekens.

Inboedel verhuizen en naar de opslag

Op het moment dat een gedeelte van de inboedel naar het nieuwe huis moet en gedeelte naar de opslag, zorgen wij voor de meest efficiënte werkwijze om de kosten te drukken. Als het gaat om grotere afstanden kijken we naar de mogelijkheden om meerdere verhuiswagens in te schakelen. In elk geval kijken wij naar uw wensen en de voordeligste en meest efficiënte wijze.

Tijdsduur opslag en verhuizen

Op het moment dat uw inboedel in de opslag staat, heeft u vaak slechts een indicatie van de periode waarin u gebruik wilt maken van onze tijdelijke opslag en opslagboxen. Wij houden hier globaal rekening mee in ons agenda. Op het moment dat uw een exacte datum heeft, dan volstaat één contactmoment om uw spullen uit de opslag te krijgen. Of dit nou korter of langer duurt dan vooraf aangegeven, wij stellen ons flexibel op en zorgen dat het in orde komt op de dag die u voor ogen heeft.

Kosten verhuizen en opslag

Iedere verhuizing staat op zich en daarmee zijn eigen kosten. Uiteraard geldt dit ook op het moment dat u gaat verhuizen en opslag nodig heeft. Wij nemen de inboedel met u door. U wordt een passende opslagbox aangeboden zodat u geen onnodige kosten maakt. De verhuizing wordt op de meest efficiente wijze uitgevoerd en de kosten worden altijd gedrukt. Zo betaalt u altijd een voordelige prijs bij Let’s Move voor verhuizen en opslag.

Verhuisinboedel ingepakt voor verhuizen
Inboedel ingepakt voor verhuizen
Inpakken voor particuliere verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader