...
Huren tijdelijke opslagbox

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Opslag
  8. /
  9. Huren tijdelijke opslagbox

Tijdelijke opslag

Bij zakelijk verhuizen opslag nodig voor een langere periode, als particulier tijdelijke opslag nodig of piano opslag voor enkele maanden? Alles hebben wij al vaak meegemaakt en hierdoor zijn wij in staat de juiste opslagbox aan de juiste klant te koppelen. 

Wij bieden verschillende opslagboxen aan zodat u nooit teveel betaald. Daarnaast rekenen wij de opslagboxen per dag af zodat u ook niet betaald voor de dagen dat u geen gebruik maakt van onze opslagservice.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van onze verhuisdiensten en opslag, maar wij komen ook bij u langskomen, alleen voor de opslaggoederen. Wij pakken uw meubels in voor opslag en leveren de goederen weer wanneer u dit wilt. Met 1 telefoontje regelt u alle zaken rondom de opslag bij ons! 

Opslagbox huren

Om het huren van een opslag zo makkelijk en voordelig te maken hebben wij 3 soorten opslagboxen in ons beveiligde loods staan:

Opslagbox van 5 m³

L 1,2 x H 0.95 x B 1.1

Opslagbox van 10 m³

L 2,4 x H 1,9 x B 2,2

Tijdelijke opslag en verhuizen

20 ft. container van 30 m³

L 6,0 x H 2,3 x B 2,3

Verhuizen en opslag

Kosten tijdelijke opslag

Hoe langer u een opslagruimte huurt, hoe lager de kosten voor de opslag zijn. Voor de opslagbox van 5m³ betaalt u 1 euro per dag (€30,- per maand). Bij het huren van de opslagbox van 10 m³ betaalt u €2,- per dag (€60,- per maand). Op het moment dat u tijdelijke de opslagbox van 30m³ huurt, betaalt u €6,63 per dag (€199,- per maand).  

Gaat het slechts om tijdelijke opslag voor de korte termijn, dan is dit uiteraard ook geen probleem. Of het nou gaat om een dag opslag of een week, wij zijn altijd flexibel.

N

Uw spullen in uw eigen opslagbox

Uw spullen worden opgeslagen uitsluitend in de door uw gehuurde opslagbox. Geen andere klanten in uw opslagbox.

N

Opslagruimte beveiligd

Uw spullen staan in onze eigen loods die met camera’s is beveiligd. Verder staat ons pand op een beveiligde industriegebied. 

N

Verhuismateriaal bij huren opslag

Wij pakken uiteraard al uw meubels netjes in met verhuisseal en dekens. Zo komt er zelfs geen tikkeltje stof op uw kostbare spullen tijdens de opslag.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

~

Inladen opslag

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar ons beveiligde opslag. Uw inboedel worden zorgvuldig in uw opslagbox geladen en deze wordt afgesloten.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader