1. Home
  2. /
  3. Verhuizen tijdens corona

Verhuizen tijdens Corona

Het is iets dat verre van ideaal is, maar soms kan het nou eenmaal niet anders. U moet verhuizen en Covid-19 is nog steeds iets waar wij als samenleving rekening mee moeten houden. Ondanks dat dit al geruime tijd speelt zijn er nog altijd veel vragen hierover.

Hoe gaat het verhuizen tijdens Corona in zijn werk? Mogen er wel verhuizers langskomen en houden zij dan wel afstand? Zomaar een aantal vragen die een duidelijk antwoord verdienen. Op deze pagina leest u alles over Corona binnen de verhuiswereld en binnen ons eigen verhuisbedrijf. Wat u van ons als verhuisbedrijf kunt verwachten en wat wij van u als klant verwachten. 

 

Verhuisdozen van de inpakservice
Corona en veiligheid

Verhuizen in coronatijd

Elk verhuisbedrijf heeft zijn eigen werkwijze. Uiteraard zou dat de bestrijding van corona niet ten goede komen, als ieder verhuisbedrijf zijn eigen gang zou gaan. Om dit voor te zijn is door Transport en Logistiek Nederland in samenwerking met o.a. het RIVM een Coronaprotocol opgesteld. 

Als verhuisbedrijf die door heel Nederland werkzaam is en vele verhuizingen per dag uitvoert, nemen wij graag onze verantwoordelijk in deze situatie. Wij houden ons dan ook strikt aan de afspraken die in dit protocol staan opgesteld. Voor onze veiligheid en uiteraard voor die van u als klant. 

Zo hebben wij onder andere een coördinator binnen ons verhuisbedrijf als centraal aanspreekpunt bij onduidelijkheden. De diensten van de verhuizers worden ook  in de ochtend zo veel mogelijk verspreid om binnenkomende en vertrekkende verhuizers te scheiden. 

Corona-vrij verhuizen

Zoals gezegd volgen wij het protocol dat voor onze branche is opgesteld om een veilige werkomgeving te creëren. Om er zeker van te zijn dat het daadwerkelijk een corona-vrije verhuizing wordt, is ook uw hulp noodzakelijk.

Wij verzoeken u vriendelijk om u te houden aan te richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM. Op deze wijze zorgen wij voor een ieder voor een fijne verhuizing! Mocht u algemene vragen hebben over de maatregelen die op het moment van toepassing zijn, neem een kijkje op de Corona-pagina van het RIVM. 

Heeft u op basis van onze pagina nog vragen over het inhuren van verhuizers tijdens Corona? Uiteraard staan wij u graag te woord en kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Mocht u voldoende weten en corona-vrije verhuizingen willen inboeken, kunt u direct op onze site een offerteaanvraag indien. 

N

1.5 meter afstand

Het kan een hele uitdaging zijn tijdens een verhuizing, maar probeer waar mogelijk zoveel mogelijk afstand te houden.

N

Maximaal aantal gasten

Extra handjes tijdens een verhuizing zijn altijd mooi meegenomen, maar houdt rekening met het maximaal aantal gasten per dag.

N

Mondkapjes

Het is geen pretje voor de verhuizers, verhuizen met mondkapjes. Maar ze zullen deze dragen als u dat wenst. Geeft dit dan ook aan.

N

Handen desinfecteren

Iedere verhuizer draagt handschoenen, maar mocht dat niet het geval zijn, hebben zij altijd desinfectiegel bij de hand.

Verhuislift tijdens een verhuizing
Verhuisbedrijf Let's Move
Verhuizing en montage afgerond door handyman
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging