...

Het best beoordeelde verhuisbedrijf op Trustpilot & Trustoo van 2022!

  1. Home
  2. /
  3. Zakelijke diensten
  4. /
  5. Bedrijfsverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Voor een compleet verzorgde bedrijfsverhuizing bent u bij Let’s Move Verhuizingen aan het juiste adres. Wij verhuizen uw complete inboedel van uw kantoor, bedrijf of instelling veilig naar uw nieuwe locatie, zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is. Door onze ervaring in zakelijke verhuizingen beschikken wij over de juiste kennis en materialen om u compleet te ontzorgen tijdens de verhuizing. Wij zullen een plan maken met een op maat gemaakte tijdschema, zodat de dagelijkse werkzaamheden in uw organisatie vlekkeloos kunnen doorgaan.

Inpakken inboedel opslag

Verhuizen en opslag

Een nieuwe locatie

Wanneer u als bedrijf gaat verhuizen naar een nieuwe locatie is het een groter project dan verhuizen binnen 1 gebouw. Let’s Move Verhuizingen ontzorgt u compleet, en door onze ervaring, snelle verhuizers en veilig en vakkundige service zorgen wij ervoor dat u de eerstvolgende dag direct weer optioneel kunt zijn in uw nieuwe pand.

 

Interne bedrijfsverhuizing

Een zakelijke verhuizing hoeft niet te betekenen dat u verhuist naar een nieuw pand, een zakelijke verhuizing is ook mogelijk binnen hetzelfde gebouw. Een van de redenen van een bedrijfsverhuizing is de groei van het bedrijf en het aantal personeelsleden. Wij zorgen ervoor dat uw inboedel zorgeloos, veilig, snel en efficiënt wordt verhuisd naar een andere etage of kantoorruimte. Hierbij kunt u altijd rekenen op de juiste discretie, veiligheid en zorgvuldigheid van onze ervaren verhuizers.

Planning bedrijfsverhuizing

Het is voor zowel u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een duidelijk en haalbare planning. Het maken van een duidelijke planning is erg belangrijk zodat alles goed verloopt. Met onze ervaring in de verhuis- en transportservice beschikken wij over de expertise om dit voor beide partijen goed te regelen. Met behulp van een realistische planning weet u te allen tijde waar u aan toe bent.

Nieuwe locatie

De eerstvolgende dag weer direct optioneel in uw nieuwe pand!

Interne bedrijfsverhuizing

Wij zorgen dat uw inboedel zorgeloos, veilig, snel en efficient wordt verhuisd.

Opslag

Voor korte of langere tijd een opslag huren is bij Let’s Move Verhuizingen geen probleem!

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw opslag een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Aan de slag

De verhuizers staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Inboedel uitladen

De verhuizers verhuizen uw inboedel naar de nieuwe locatie. Na de laatste check zit de verhuizing erop en bent u de volgende dag weer up and running!

Opslag

Een bedrijfsverhuizing  kan een uitdaging zijn, zeker als u niet weet wat u precies met alle oudere meubels wilt. Dan is het handig om een tijdelijke opslag te huren voor uw spullen. Het huren van een opslagruimte kan soms ingewikkeld zijn. Niet bij ons! Als verhuisbedrijf begrijpen wij dat snel schakelen belangrijk is. 

Jarenlange ervaring met bedrijfsverhuizingen zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen denken. Wij kennen geen problemen, alleen oplossingen. Het huren van een opslagruimte kan in veel gevallen voor rust zorgen. De meubels of gedeeltelijke inboedel wordt in de opslagruimte geplaatst en u heeft een last minder.  Zodra u de spullen weer kunt plaatsen, heeft u ook gelijk een professioneel verhuisbedrijf die uw spullen uit de opslag haalt! 

 

 

Tijdelijke opslag een goede keuze

Als verhuisbedrijf weten wij hoe stressvol een verhuizing kan zijn.  Daarom kan in bepaalde situaties het huren van een opslagruimte ideaal zijn. Het huren van een opslagruimte kan handig zijn in de volgende gevallen:

  1. Tussen twee huizen en in u moet ergens uw spullen opslaan.
  2. Bij een tijdelijke verhuizing naar het buitenland 
  3. Tijd hebben om uw nieuwe huis grondig schoon te maken. 
  4. Uw nieuwe woning moet verbouwd worden
  5. Bij problemen bij de sleuteloverdracht

Wilt u dat wij eerst het pand volledig ontruimen en vervolgens de spullen opslaan in een opslagruimte? Ook dit kunnen wij voor u in orde maken. Lees hier meer over ontruimingen.

Wat ook uw omstandigheid is en reden voor het huren van een opslagruimte, wij vinden een oplossing. Het huren van een opslagbox is altijd voor een voordelig tarief. Neem direct contact op of vraag een offerte aan! 

 

 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging