Verhuisbedrijf Tilburg
Verhuisbedrijf Tilburg

Een verhuizing kan stressvol zijn, maar niet met verhuisbedrijf Tilburg! Het mooie Tilburg is een prachtige stad om naar te verhuizen. Verhuisbedrijf Tilburg helpt u graag bij het verzorgen van een zorgeloze verhuizing. Bij een verhuizing komt al genoeg kijken, laat ons als ervaren verhuisbedrijf de zorg van de verhuizing op ons nemen. 

Iedere verhuizing heeft zijn moeilijkheden, maar met jarenlange ervaring zorgen wij als verhuisbedrijf dat alles soepel verloopt. Met hoogwaardige verhuismateriaal als verhuisdozen en verhuisdekens bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing. Verhuisbedrijf Tilburg levert kosteloos al het benodigde verhuismateriaal. Op deze wijze bespaart u op de levering hiervan, maar ook op de verhuizing zelf. 

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Tilburg is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

U geeft aan hoe u het wilt hebben en verhuisbedrijf Tilburg zorgt dat het realiteit wordt. Door onze jarenlange ervaring als verhuisbedrijf kunnen wij uw verhuizing geheel aanpassen aan uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

Wilt u alleen de grotere goederen laten verhuizen of wenst u alles uit handen te geven. Als verhuisbedrijf kunnen wij ook uw gehele inboedel inpakken. Van servies tot kledingkasten. Als professioneel verhuisbedrijf kunnen wij u verschillende services aanbieden. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen met spoed

Het komt vaak voor dat er met spoed verhuisd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld door een relatiebreuk of scheiding. In dit soort gevallen staat discretie bij ons hoog in het vaandel en begrijpen wij goed dat het tevens een emotionele kwestie is.

Wat de situatie ook is, wij denken met u mee met als doel u volledig te ontzorgen wat de verhuizing betreft. Wij luisteren naar uw wensen en voorkeuren en zowel uw persoonlijke verhuisadviseur als de verhuizers zetten zich met 100% in om van de verhuizing een aangename ervaring te maken.

Bij spoedverhuizingen verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen, zodat de verhuisadviseur u meteen van dienst kan zijn.

Ingepakte inboedel tijdens verhuizing
Verhuizen Tilburg
Afgeronde verhuizing

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren op dagelijkse basis voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Heeft u vragen, vul dan het onderstaande formulier in en krijg op werkdagen binnen 8 uur reactie van ons.