...
Verhuisbedrijf Waalwijk

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Waalwijk

Verhuisbedrijf Waalwijk

Op zoek naar een verhuisbedrijf waar u op kunt rekenen en die ervoor zal zorgen dat de verhuizing soepel zal lopen? Verhuisbedrijf Waalwijk zorgt voor u en uw inboedel op de best mogelijke manier. Geen zorgen en u kunt uw tijd besteden alle andere zaken rondom de verhuizing. 

Als full-service verhuisbedrijf kunt u bij ons voor alles terecht: van het inschakelen van een verhuizer met verhuiswagen voor het zware werk, tot complete internationale verhuizingen, inclusief inpakservice of pianovervoer. We leveren uw meubels of gehele inboedel netjes op de afgesproken plaats af, ook als dat op zolder of in een bijkeuken is.

Desgewenst voeren we extra kluswerkzaamheden voor u uit, zoals het monteren van meubels of het ophangen van schilderijen en verlichting. U bepaalt hoe compleet u verhuist. Met onze duidelijke en offertes op maat komt u nooit voor verrassingen te staan. 

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Waalwijk is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Uw inboedel veilig en goed verzekerd laten verhuizen door een professioneel verhuisbedrijf. 

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

Op basis van uw inboedel stellen wij offertes op maat op zodat uw verhuizing op de meest efficiënte wijze verloopt. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen naar Waalwijk

Vele verhuizingen in Waalwijk hebben wij al mogen uitvoeren als professioneel verhuisbedrijf. Onze jarenlange ervaring brengt met zich mee dat voor iedere uitdaging een oplossing wordt bedacht. Past de bank niet door de deur? Dan komen wij met onze verhuislift

Wat de uitdaging ook is, wij zorgen ervoor. Onze kracht is dat wij ons flexibel opstellen omdat wij weten dat niet altijd alles loopt volgens plan. Zou u eigenlijk zelf alles inpakken, maar dit blijkt u toch niet te redden, dan schakelen wij snel en zorgen wij er alsnog dat het juiste verhuismateriaal en eventueel extra verhuizers uw kant opkomen. Hoe dan ook, welke omstandigheid ook, uw verhuizing zal soepel verlopen met verhuisbedrijf Waalwijk. 

 

Spoedverhuizing

Kosten verhuizing Waalwijk 

De kosten van een verhuizing kunnen enorm verschillen. Er zijn zoveel factoren die ervoor kunnen zorgen dat een verhuizing korter of langer duurt. Hierdoor is het erg lastig om zonder specifieke informatie de kosten van een verhuizing in te schatten. Om enigszins toch een prijsindicatie van de verhuizing te hebben, kunt u een kijkje nemen naar onze tarieven. Hier ziet u ook gelijk welke factoren onder andere van belang zijn.  

Op het moment dat u toch liever wat meer duidelijkheid wilt hebben over de kosten, neem dan direct contact met ons op. U kunt ook voor kiezen om gelijk een offerteaanvraag voor de verhuizing in te dienen. Binnen 8 uur neemt een van onze verhuisadviseurs contact met u op voor een offerte op maat.  

Inboedel ingepakt bij verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader