...

Op vrijdag 26 mei 2023 zijn wij telefonisch minder goed te bereiken vanwege een bedrijfsevenement. Wij rekenen op uw begrip. 

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Waalwijk

Verhuisbedrijf Waalwijk

Op zoek naar een verhuisbedrijf waar u op kunt rekenen en die ervoor zal zorgen dat de verhuizing soepel zal lopen? Verhuisbedrijf Waalwijk zorgt voor u en uw inboedel op de best mogelijke manier. Geen zorgen en u kunt uw tijd besteden alle andere zaken rondom de verhuizing. 

Als full-service verhuisbedrijf kunt u bij ons voor alles terecht: van het inschakelen van een verhuizer met verhuiswagen voor het zware werk, tot complete internationale verhuizingen, inclusief inpakservice of pianovervoer. We leveren uw meubels of gehele inboedel netjes op de afgesproken plaats af, ook als dat op zolder of in een bijkeuken is.

Desgewenst voeren we extra kluswerkzaamheden voor u uit, zoals het monteren van meubels of het ophangen van schilderijen en verlichting. U bepaalt hoe compleet u verhuist. Met onze duidelijke en offertes op maat komt u nooit voor verrassingen te staan. 

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Waalwijk is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Uw inboedel veilig en goed verzekerd laten verhuizen door een professioneel verhuisbedrijf. 

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

Op basis van uw inboedel stellen wij offertes op maat op zodat uw verhuizing op de meest efficiënte wijze verloopt. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizen naar Waalwijk

Vele verhuizingen in Waalwijk hebben wij al mogen uitvoeren als professioneel verhuisbedrijf. Onze jarenlange ervaring brengt met zich mee dat voor iedere uitdaging een oplossing wordt bedacht. Past de bank niet door de deur? Dan komen wij met onze verhuislift

Wat de uitdaging ook is, wij zorgen ervoor. Onze kracht is dat wij ons flexibel opstellen omdat wij weten dat niet altijd alles loopt volgens plan. Zou u eigenlijk zelf alles inpakken, maar dit blijkt u toch niet te redden, dan schakelen wij snel en zorgen wij er alsnog dat het juiste verhuismateriaal en eventueel extra verhuizers uw kant opkomen. Hoe dan ook, welke omstandigheid ook, uw verhuizing zal soepel verlopen met verhuisbedrijf Waalwijk. 

 

Spoedverhuizing

Kosten verhuizing Waalwijk 

De kosten van een verhuizing kunnen enorm verschillen. Er zijn zoveel factoren die ervoor kunnen zorgen dat een verhuizing korter of langer duurt. Hierdoor is het erg lastig om zonder specifieke informatie de kosten van een verhuizing in te schatten. Om enigszins toch een prijsindicatie van de verhuizing te hebben, kunt u een kijkje nemen naar onze tarieven. Hier ziet u ook gelijk welke factoren onder andere van belang zijn.  

Op het moment dat u toch liever wat meer duidelijkheid wilt hebben over de kosten, neem dan direct contact met ons op. U kunt ook voor kiezen om gelijk een offerteaanvraag voor de verhuizing in te dienen. Binnen 8 uur neemt een van onze verhuisadviseurs contact met u op voor een offerte op maat.  

Inboedel ingepakt bij verhuizing
h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging