...
Verhuisbedrijf Veenendaal

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Veenendaal

Verhuisbedrijf Veenendaal

Een nieuwe woning is leuk en spannend, maar de gedachte aan de verhuizing kan voor een zwaar gevoel bij u zorgen. Een verhuizing is altijd een flinke onderneming en naast het verhuizen van de inboedel moeten nog tal van andere zaken worden geregeld. Het kan dan al snel erg druk en overweldigend aanvoelen.

Herkent u zich in het bovenstaande? Dan is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden die verhuisbedrijf Veenendaal u kan bieden. Of het nou gaat het om een kleine verhuizing van slechts de grotere spullen of een complete inboedel waarbij wij voor u inpakken. Wij stellen ons flexibel op zodat uw verhuizing altijd gaat zoals u dat voor ogen heeft. 

Met ervaren en gediplomeerde verhuizers kunnen wij voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken en een tijdelijke opslag aanbieden. Wat ook uw wensen zijn, wij zorgen dat ze realiteit worden. 

Allround verhuisbedrijf in Veenendaal

Het doel van verhuisbedrijf Veenendaal is om uw inboedel vlot, zonder zorgen en schade over te zetten naar uw nieuwe woning. Met alle benodigdheden tot onze beschikking zoals onze verhuislift die tot de 8ste verdieping reikt en ons hoogstaand verhuismateriaal in de vorm van boxen van alle vormen en maten zorgen wij voor uw verhuizing. Garderobedozen, XL-dozen, normale verhuisdozen, schilderijdozen. Voor iedere inboedel hebben wij het juiste materiaal. Wij stemmen de verhuizing in Veenendaal geheel af naar uw wensen en uw situatie. 

Voordelig verhuizen in Veenendaal

Het inschakelen van professionals is helaas niet kosteloos. Kwaliteit heeft nou eenmaal een prijs. Het is wel zo dat wij als verhuisbedrijf de doelstelling hebben om altijd de kosten van de verhuizing te drukken.  Wij doen dit door altijd te kijken naar de meest efficiënte wijze van verhuizen. Onze verhuizers zijn getraind om snel te kunnen schakelen en een afweging van de baten en lasten te maken in iedere situatie. Daarnaast geven wij u altijd tips mee bij het bespreken van de verhuizing waarmee u zelf ook kunt zorgen voor lagere kosten van de verhuizing. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Veenendaal en omgeving

Met een haast landelijke dekking, zowel in Nederland als Belgie, zijn wij ervaren in iedere tak en omgeving. Wij zitten uiteraard regelmatig in Veenendaal met onze verhuiswagen te vinden maar even zo vaak kunt u ons tegenkomen tijdens een verhuizing in Utrecht, Amersfoort. Ook in steden als Almere, Amsterdam, Breda en Rotterdam. Onze landelijke dekking zorgt ervoor dat wij ook regelmatig een kleinere spoedverhuizing kunnen combineren en inplannen. Bel dan ook altijd even en vraag naar onze beschikbaarheid bij een spoedverhuizing in Veenendaal of omgeving! 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader