...

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Ridderkerk

Verhuisbedrijf Ridderkerk

Gaat u verhuizen naar Ridderkerk of vanuit Ridderkerk? Bij een verhuizing naar Ridderkerk kan heel wat komen kijken, oudere huizen en veel flats. Dit zorgt voor veel trappen, smalle doorgangen, spullen die niet via de deur naar binnen kunnen. Verhuisbedrijf Ridderkerk staat voor u klaar en zal zorgen dat alles volgens plan en zo efficiënt mogelijk zal verlopen!

Iedere verhuisservice die u zich kunt bedenken voor tijdens uw verhuizing kan verhuisbedrijf Ridderkerk realiseren. Of het nog gaat om kasten die gedemonteerd moeten worden door onze handymans of indien u wenst dat uw gehele inboedel wordt ingepakt door onze inpakservice. Vanaf het eerste contactmoment denken wij met u mee en zorgen wij dat uw wensen in de praktijk worden uitgevoerd. 

Uiteraard zorgen wij dat de verhuizing wordt uitgevoerd op een efficiente wijze waardoor de kosten gedrukt worden. Neem een kijkje naar onze tarieven voor meer informatie. 

N

Een keuze voor Verhuisbedrijf Ridderkerk is een keuze voor een zorgeloze en soepele verhuizing

Geen verhuizing is hetzelfde, of u nu alleen een aantal grote meubels over wilt laten brengen of uw gehele verhuizing uit handen wilt geven. Wij passen uw verhuizing geheel aan naar uw wensen.

N

Uw inboedel van A naar B laten verhuizen?

U bepaalt zelf wat u betaalt door aan te geven van welke (extra) diensten u gebruik wilt maken. Wij maken graag samen met u een verhuisplan zodat u ruim van tevoren weet wat u van ons kunt verwachten.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging