...
verhuisbedrijf Nieuwegein

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. verhuisbedrijf Nieuwegein

Verhuisbedrijf Nieuwegein

Binnenkort verhuizen in Nieuwegein en benieuwd wat een verhuisbedrijf voor u kan betekenen? Voor veel mensen is het een nieuwe ervaring, verhuizen met een verhuisbedrijf. Echter, in de huidige tijd waar wij allemaal het druk zat hebben, is het inschakelen van een verhuisbedrijf voor uw verhuizing in Nieuwegein vaak een enorme verademing. 

Uiteraard kan een professioneel verhuisbedrijf u helpen met het verhuizen van de grote spullen. Ideaal op het moment dat u in de buurt van Nieuwegein blijft en de afstand naar de nieuwe woning klein is. Op deze wijze kunt u de kosten van de verhuizing door zelf de verhuisdozen en kleinere spullen te verhuizen.  Heeft u toch liever dat wij alles voor u doen omdat u al meer dan genoeg te regelen heeft? Geen enkel probleem. Wij kunnen voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken maar ook een tijdelijke opslag aanbieden. Wat ook uw wensen zijn, wij zorgen dat ze realiteit worden. 

Een vakkundige verhuizer in Nieuwegein

Met vrienden en familie verhuizen is gezellig, maar de gezelligheid verdwijnt snel op het moment dat iets waardevols beschadigd raakt. Een lange dag verhuizen op hun vrije dag zullen je vrienden en familie ook toch liever niet hebben ondanks de goede wil en bedoelingen. Ook hierom kan het een pak van uw hart zijn als u besluit een ervaren verhuisbedrijf in te schakelen voor uw verhuizing in Nieuwegein.

Onze verhuizers verhuizen jaren en zijn bekend met alle mogelijke situaties die kunnen optreden bij een verhuizing. Zij schrikken nergens van, blijven altijd kalm en vinden voor iedere situatie een passende oplossing. Dit alles uiteraard met efficiëntie en veiligheid voorop. 

Betaalbaar verhuisbedrijf in Nieuwegein

Inschakelen van professionals is helaas nooit gratis. Wel is het zo dat wij altijd kijken naar de meest voordelige optie voor uw verhuizing. Daarbij komt ook veel kijken bij uw voorbereiding. Zorgt u dat alles klaar staat op de begane grond? Alles gedemonteerd en ingepakt? In dat geval zal de verhuizing in Nieuwegein minder tijd in beslag nemen. En ook bij verhuisbedrijven geldt: Tijd is geld. U betaalt bij ons voor het gewerkt aantal uren. Als u de voorbereiding goed uitvoert, uiteraard kunnen wij hierbij tips geven, zal de eindafrekening van de verhuizing lager uitvallen.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Nieuwegein en omgeving

Als verhuisbedrijf hebben wij haast een geheel landelijke dekking. Wij voeren ons als verhuisbedrijf ook regelmatig verhuizingen in Nieuwegein en omgeving uit. Zo zijn onze verhuiswagens vaak in Amersfoort, Utrecht te vinden maar ook in Hilversum, Almere en Breda. Verhuizen van Rotterdam naar Amsterdam. Met verhuislift of zonder. Het maakt niets uit; Let’s Move Verhuizingen weet precies hoe een verhuizing succesvol en vlot kan worden uitgevoerd! 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader