...
Verhuisbedrijf Hoofddorp

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuizen in Hoofddorp

Grote verhuizing, kleine verhuizing, binnen, van of naar Hoofddorp? Voor iedere verhuizing is verhuisbedrijf Hoofddorp de ideale verhuispartner! Met gediplomeerde verhuizers, hoogstaand verhuismateriaal en service hoog in het vaandel bent u gegarandeerd van een soepele en voordelige verhuizing in Hoofddorp. Als ervaren verhuisbedrijf zorgen wij met onze professionele werkwijze dat u binnen een mum van tijd in uw nieuwe woning zit en staat alles direct op de juiste plek. 

U bent bij verhuisbedrijf Hoofddorp zelf de regisseur van uw verhuisfilm. Bepaal zelf hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel de verhuizers voor u moeten doen. Wij kunnen voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken of u kunt er voor kiezen om dit zelf te doen. Tijdelijke opslag nodig? Geen punt! Verhuislift huren tijdens de verhuizing – geen zorgen, regelen we! Wat uw verhuiswens ook is, wij zorgen dat deze in vervulling komt. 

Kosten verhuisbedrijf in Hoofddorp

U heeft qua kosten veel in eigen hand bij ons. Wij stemmen van te voren af met u wat onze verhuizers moeten doen. Het principe is simpel: des te minder de verhuizers moeten doen, des te minder u uiteindelijk voor uw verhuizing in Hoofddorp zult betalen. Op het moment dat u zelf inpakt, (de)monteert en zelfs de kleinere spullen zoals de verhuisdozen zelf verhuisd, dan zullen de verhuiskosten altijd enorm meevallen. Wilt u echter zelf zo min mogelijk van uw verhuizing merken en alles overlaten aan onze verhuizers, dan zal de verhuizing meer tijd in beslag nemen en zullen de kosten voor het verhuizen hoger uitvallen. Hierbij is het uiteraard zo dat wij altijd kijken naar de meest efficiënte en daarmee ook de voordeligste wijze om uw verhuizing uit te voeren.  

Betrouwbaar verhuisbedrijf in Hoofddorp

Goede communicatie is altijd belangrijk en daarmee ook tijdens een verhuizing. Wij zijn er trots op en zetten ons in om u gedurende het hele proces van het verhuizing tijdig en correct te informeren over alle stappen. Van uw offerteaanvraag tot aan het einde van de verhuizing, wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Zo kunt u erop rekenen dat uw verhuizing wordt uitgevoerd door een verhuisbedrijf waar u op kunt rekenen, ook bij onvoorziene omstandigheden.  

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Hoofddorp en omgeving

Regelmatig zijn wij met onze witte verhuiswagens in Hoofddorp en omstreken. Zo zijn wij haast iedere dag in plekken Amsterdam, Haarlem, Beverwijk en Amstelveen. Onze haast landelijke dekking en veelvoud aan verhuizingen in Noord-Holland zorgen ervoor dat wij ook bij spoedverhuizingen in Hoofddorp of omstreken vaak een plek in onze agenda kunnen creëren voor uw verhuizing. Bij vragen over de onze beschikbaarheid of tarieven, aarzel dan niet en neem direct contact op!  

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader