...
Verhuisbedrijf Hilversum

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuisbedrijf Hilversum

Gaat het om een grote inboedel of slechts om de grotere meubels en verhuist u de kleine spullen zelf? Wat de situatie ook is, wat uw wensen ook zijn, verhuisbedrijf staat voor uw klaar. Verhuizen in Hilversum of verhuizen uit Hilversum? Wij zijn in heel Nederland, maar met name in Noord-Holland non stop aan het verhuizen. Zo kunnen wij vaak zelfs op korte termijn uw verhuizing combineren met andere verhuizingen. Zo bent u zelfs voor uw spoedverhuizingen aan het juiste adres bij verhuisbedrijf Hilversum.

Betreft het niet een spoedverhuizing, maar gaat u over enkele maanden pas verhuizen, dan zijn wij ook de ideale verhuispartner voor u. Kiest u ervoor om uw spullen zelf in te pakken in verhuisdozen, dan leveren wij deze kosteloos en ruim van te voren samen met ander benodigd verhuismateriaal. Zo kunt u rustig en stapsgewijs inpakken zonder stress. Na de verhuizing heeft u uiteraard ook voldoende tijd om rustig uit te pakken en wij komen de verhuisdozen weer kosteloos ophalen.

Ervaren verhuizer in Hilversum

Met jaren ervaring in de verhuiswereld is verhuisbedrijf Hilversum een verhuisbedrijf waar u op kunt rekenen. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing in Hilversum en zorgen er dan ook voor dat zowel u als wij volledig voorbereid aan de verhuizing van start gaan. Samen met verhuizers die ook al jaren ervaring hebben binnen verschillende verhuisbedrijven is uw verhuizing bij ons in goede handen. Experts in het in- en uitpakken, transporteren van kostbare goederen, in- en uitladen zorgen voor een efficiënte en zorgeloze verhuizing in Hilversum van de verhuiswagen.

Efficiënt verhuisbedrijf in Hilversum

Met onze efficiënte werkwijze verloopt iedere verhuizing in snel en vlot. Met de juiste werkverdeling binnen het verhuisteam wordt geen tijd verloren en worden de kosten van de verhuizing gedrukt. De voorman zal de leiding hebben over de verhuizing en uw contactpersoon zijn. Hij stuurt de verhuizers aan en zal uw aanspreekpunt zijn tijdens de verhuizing. Met hem kunt u dan bespreken als toch nog iets extra’s mee moet of dat er eventueel nog op een tussenlocatie iets moet worden opgehaald. De voorman zorgt dat alle onverwachte omstandigheden adequaat en naar uw tevredenheid worden opgelost tijdens de verhuizing In Hilversum.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Hilversum en omstreken

Met onze jaren ervaring in Hilversum zijn wij constant aan het verhuizen in Hilversum en omgeving. Door regelmatig verhuizingen in Hilversum te voeren zijn wij bekend geraakt met de gehele omgeving. Maar uiteraard verhuizen wij niet alleen in Hilversum en omstreken. Ook zijn wij vaak aan het verhuizen in Rotterdam, Amsterdam en Almere. Gaat u dus verhuizen vanuit Rotterdam naar Hilversum? Zoek niet verder en vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizing. Verhuisbedrijf Hilversum zorgt voor een juiste taxatie en voert deze dan ook soepel en snel uit. Hoeveel tijd en moeite u wilt steken in de verhuizing is geheel aan u en wij passen de offerte aan naar uw wensen.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader