...
Verhuisbedrijf Heerhugowaard

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Heerhugowaard

Verhuisbedrijf in Heerhugowaard

Een verhuizing naar, binnen of uit Heerhugowaard op de planning, maar u twijfelt of u de verhuizing zelf wilt uitvoeren of uitbesteden? Wij merken nog dagelijks dat veel mensen geen ervaring hebben met het inschakelen van een verhuisbedrijf. Wat kan een verhuisbedrijf in Heerhugowaard voor u betekenen is een vraag die voor vele nog onduidelijk is.

Om antwoord te geven op de vraag is het belangrijk om te weten wat moet worden gedaan. Indien u wenst dat wij alleen de grotere meubels verhuizen, dan zorgen wij met seal en verhuisdekens dat deze goed beschermd zijn tijdens het transport. Past de bank niet door de deur of trap, dan komen wij met onze verhuislift en zorgen we dat de bank via het raam naar beneden gaat.

Wilt u helemaal niets van de verhuizing in Heerhugowaard merken? Dan kunnen wij onze inpakservice aan u aanbieden en zorgen wij ervoor dat al uw spullen in verhuisdozen worden ingepakt met bubbelfolie en/of inpakpapier. 

Kwalitatieve verhuizer in Heerhugowaard

Op zoek naar een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar verhuisbedrijf in Heerhugowaard? Let’s Move Verhuizingen voert jaarlijks meer dan 1000 verhuizingen succesvol uit en een groot gedeelte hiervan in Heerhugowaard en omgeving. Zowel voor particuliere en bedrijfsverhuizingen kunt u gebruik maken van onze verhuisservice. Met gediplomeerde verhuizers en kwalitatief verhuismateriaal, een eigen verhuislift en uitgebreid wagenpark wordt iedere verhuizing in Heerhugowaard naar tevredenheid afgerond.

Voordelig verhuizen in Heerhugowaard

U betaalt bij ons per gewerkt uur. Geen bijkomende kosten voor eventuele (de)montagewerkzaamheden en services zoals onze inpakservice. In combinatie met onze efficiënte wijze verloopt iedere verhuizing snel en vlot. Zo bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit-prijsverhouding tijdens uw verhuizing. Gediplomeerde verhuizers zullen ervoor zorgen dat de kosten gedrukt worden en altijd wordt met u overlegd bij onvoorziene omstandigheden zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuisbedrijf Heerhugowaard en omgeving

Door regelmatig verhuizingen in Heerhugowaard uit te voeren zijn wij ook bekend geraakt met de gehele omgeving. Zo hebben wij regelmatig verhuizingen van en naar Almere maar ook vanuit Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk en Amersfoort. Zodoende zijn wij altijd wel ergens in de buurt en kunnen wij vaak zelfs op korte termijn spoedverhuizingen inplannen. Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op en kijken altijd naar de mogelijkheden die ervoor zorgen dat u een zorgeloze verhuizing heeft.   

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader