...
verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf in Haarlem

Binnenkort verhuizen in Haarlem en nog op zoek naar er een vakkundig verhuisbedrijf die uw verhuizing op zich wilt nemen? Bij verhuisbedrijf Haarlem staat alles wat wij doen in teken van hoge kwaliteit. Onze gediplomeerde verhuizers hebben oog voor detail, maar met name voor uw wensen. Met het juiste verhuismateriaal en waar nodig de verhuislift, zorgen wij ervoor dat u van A naar B verhuist zonder zorgen én met een glimlach.   

Regelmatig voeren wij voeren wij verhuizingen uit in Haarlem en omstreken. Een verhuizer die bekend is met zijn vak, maar ook met de omgeving zorgt voor een soepele verhuizing. Vlot en zorgvuldig. Met een bijna landelijke dekking maakt het ook niet uit of u van, naar of binnen Haarlem verhuisd. Voor verhuisbedrijf Haarlem bestaan dan ook geen problemen, louter oplossingen. Hierom kunnen wij ook een volledige verhuisservice in Haarlem aanbieden van A tot Z. 

Wij kunnen voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken of een tijdelijke opslag aanbieden. Wat ook uw wensen zijn, wij zorgen dat ze realiteit worden. 

Een vakkundige verhuizer in Haarlem

Bij verhuisbedrijf Haarlem zijn alleen mannen werkzaam met een passie voor verhuizen. Wij selecteren niet op basis van de grootte van biceps, wij selecteren op basis van mentaliteit en vakkennis. Uw verhuizing in Haarlem wordt uitsluitend uitgevoerd door verhuizers die meer dan jaren ervaring hebben. Zo kunnen wij garanderen dat uw verhuizing in, uit of binnen Haarlem soepel, zonder schade en met een glimlach wordt uitgevoerd. Dit alles zodat u na de verhuizing, met een glimlach op de bank ploft op de eerste avond in de nieuwe woning.  

Betaalbaar verhuisbedrijf in Haarlem

Bij verhuizen komen altijd allerlei kosten kijken. Of het nou gaat om een verbouwing in de nieuwe woning of nieuwe meubels, niets is gratis. Wij willen u daarom niet alleen helpen met een vakkundige verhuisservice, maar ook door een voordelige verhuisservice aan te bieden. Door onze gediplomeerde verhuizers die op de meeste efficiënt mogelijke wijze verhuizen, wordt tijd bespaard en hiermee de kosten van de verhuizing laag gehouden. Hierdoor slagen wij erin zowel mentaal als financieel een goede ervaring mee te geven en ons te herinneren als het ideale verhuisbedrijf in Haarlem. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Haarlem en omstreken

Door regelmatig verhuizingen in Haarlem uit te voeren zijn wij ook bekend geraakt met de gehele omgeving. Talloze verhuizingen uitgevoerd in Alkmaar, Amstelveen, Amersfoort en Beverwijk zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw verhuizing in Haarlem aan ons kunt overlaten. Verhuisbedrijf Haarlem zorgt voor een juiste taxatie en voert deze dan ook soepel en snel uit. Hoeveel tijd en moeite u wilt steken in de verhuizing is geheel aan u. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zorgen met plezier voor u en uw inboedel in Amstelveen en omgeving.  

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader