...
Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem

De ene verhuizing is de ander niet en dat zelfde geldt voor hoe mensen met een verhuizing omgaan. De een kan intens genieten van het verhuizen en ervaart de dag als een uitje. Iemand anders kan alleen al bij de gedachte aan het verhuizen het benauwd krijgen. Herkent u zich in dit laatste of heeft u simpelweg niet de tijd en energie om zelf de verhuizing uit te voeren? Dan kan verhuisbedrijf Haarlem u enorm goed van dienst zijn! 

Een professioneel verhuisbedrijf in Haarlem kan uw zorgen over de verhuizing op zich nemen. Waar de meeste van onze klanten niet regelmatig verhuizen, verhuizen wij en onze verhuizers dagelijks. Er is geen verhuissituatie die wij niet herkennen en kunnen oplossen. Dagelijks voeren wij verhuizingen uit in Haarlem en omstreken uit.  

Wij kunnen voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken maar ook een tijdelijke opslag aanbieden. Wat ook uw wensen zijn, wij zorgen dat ze realiteit worden. 

Betrouwbare verhuizer in Haarlem

Tijdens een verhuizing is duidelijkheid en juiste communicatie enorm belangrijk. Wij zijn verhuizers die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Dat begint al bij het eerste moment dat u contact opneemt voor een offerte voor uw verhuizing. Bij verhuisbedrijf Haarlem nemen wij de verhuizing en de te verhuizen inboedel grondig door. Direct wordt het ideale verhuisplaatje geschetst. Uiteraard rekening houdende met uw wensen en budget. Op het moment dat u kosten wilt drukken kunt u bij ons advies opvragen hoe u dat kunt regelen. Wij willen dat uw verhuizing verloopt zoals u dat in gedachte heeft. Met onze ervaren verhuizers zijn wij er alleen om van uw wens realiteit te maken. 

Betaalbaar verhuisbedrijf in Haarlem

Vakmanschap heeft uiteraard een prijs. Echter, wij kijken altijd naar de meest efficiënte wijze om de verhuizing uit te voeren. Geen tijdverlies, niet een half uur met een bank in de gang staan omdat die niet door de deur past. Al voordat wij bij u aankomen op de verhuisdag zijn wij volledig voorbereid en in zo’n situatie met een grote bank staat onze verhuislift al klaar. Zo komt u ook nooit voor een negatieve financiële verassing te staan aan het einde van een verhuizing. Het kan bij ons alleen maar meevallen aan het einde van de verhuizing! 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Haarlem en omstreken

Eigenlijk zijn wij als verhuisbedrijf bekend met heel Nederland. Wij voeren regelmatig uit in Den Helder, Beverwijk, Amsterdam, Amstelveen en Hilversum. Maar buiten het feit dat onze witte verhuiswagens vaak in Noord-Holland rijden, zijn wij ook in Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Noord-Brabant actief. De kans is dan ook groot dat u onze verhuiswagens in Rotterdam, Amersfoort, Almere, Den Bosch en zelfs nog in Roermond voorbij ziet komen. Door onze landelijke dekking is het vaak zelfs mogelijk om een spoedverhuizing op korte termijn bij ons in te plannen. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader