...
Verhuisbedrijf Den Helder

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Den Helder

Verhuisbedrijf Den Helder

Binnenkort verhuizen in Den Helder, de meest noordelijk gelegen stad van Noord-Holland? Wordt de verhuizing u al teveel zonder dat er daadwerkelijk een start is gemaakt? Geen zorgen, met verhuisbedrijf Den Helder haalt u de ideale verhuispartner in huis! Met gediplomeerde verhuizers, hoogstaand verhuismateriaal en uitgebreid wagenpark met eigen verhuislift is er geen verhuizing die niet soepel en zonder stress verloopt.

Bent u benieuw wat wij voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf Den Helder. Dien dan simpel en snel een offerteaanvraag in of neem telefonisch contact met ons op. Wij schatten snel en accuraat in wat precies gedaan moet worden om de verhuizing in goede banen te lijden. Vervolgens krijgt u direct een overzicht toegestuurd voor de verhuizing in Den Helder. Geen onduidelijkheden, maar u ziet op een overzichtelijke wijze waar u precies voor betaald.

Vakkundig verhuisbedrijf In Den Helder

Een verhuisbedrijf dat u op allerlei manieren kan helpen met uw verhuizing. Met de beschikking tot een eigen verhuislift, het aanbieden van een inpakservice en groot wagenpark wordt iedere verhuizing met de juiste middelen en op een efficiënte wijze uitgevoerd. Zelfs na de verhuizing kunnen wij u door een samenwerking met een professional organizer van dienst zijn. Kortom, wat uw wensen ook zijn, hoe groot of klein de inboedel is, wij hebben voor uw verhuizing in Den Helder altijd de juiste middelen en diensten die voor u een zorgeloze verhuizing zorgen.

Betrouwbare verhuizer in Den Helder

Bij verhuizen komen altijd allerlei kosten kijken. Of het nou gaat om een verbouwing in de nieuwe woning of nieuwe meubels, niets is gratis. Wij willen u daarom niet alleen helpen met een vakkundige verhuisservice, maar ook door een voordelige verhuisservice aan te bieden. Door onze gediplomeerde verhuizers die op de meeste efficiënt mogelijke wijze verhuizen, wordt tijd bespaard en hiermee de kosten van de verhuizing laag gehouden. Hierdoor slagen wij erin zowel mentaal als financieel een goede ervaring mee te geven en ons te herinneren als het ideale verhuisbedrijf in Amstelveen. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuisbedrijf in Den Helder en omgeving

Door regelmatig verhuizingen in Den Helder uit te voeren zijn wij ook bekend geraakt met de gehele omgeving. Bovendien hebben wij regelmatig verhuizingen van Amsterdam naar Alkmaar. Of verhuizingen van Haarlem naar Heerhugowaard.  Zo kunnen wij, vaak op korte termijn, uw verhuizing in Den Helder combineren met andere verhuizingen. Voor uw spoedverhuizingen in Den Helder kunt ook dan ook altijd contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zorgen met plezier voor u en uw inboedel in Den Helder en omgeving.  

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader