...
Verhuisbedrijf Beverwijk

  1. Home
  2. /
  3. Particulier
  4. /
  5. Particuliere Verhuizing
  6. /
  7. Verhuisbedrijf Beverwijk

Verhuisbedrijf Beverwijk

Op zoek naar een verhuisbedrijf waar u op kunt bouwen in Beverwijk? Met Let’s Move bent u verzekerd van een soepele verhuizing zonder zorgen. Verhuisbedrijf Beverwijk zorgt voor een correcte taxatie en uitvoering van de verhuizing in Beverwijk. Met transparante tarieven, duidelijke communicatie en geen extra kosten om verzekerd te verhuizen, is verhuisbedrijf Beverwijk de ideale verhuispartner!

Onze gediplomeerde verhuizers maken van uw verhuizing een feest. Zij zorgen ervoor dat uw gehele inboedel op een veilige en vlotte wijze wordt getransporteerd. Al uw meubels worden zorgvuldig beschermd met verhuisdekens en seal. Met al het benodigde verhuismateriaal zoals professionele hondjes, inpakpapier, bubbelfolie e.d. bent u gegarandeerd van een zorgeloze en schadeloze verhuizing.

Allround verhuisservice in Beverwijk

Voor ons is verhuizen niet alleen het sjouwen van de inboedel van A naar B. Wij bieden een volledige verhuisservice in Beverwijk aan. Afhankelijk van uw wensen, stellen wij de offerte op. Op het moment dat u volledig de verhuizing uit handen wilt geven, dan schakelen wij onze inpakservice in. Wij zorgen met professioneel verhuismateriaal dat al uw spullen op een vakkundige wijze in verhuisdozen worden geplaatst. Voor uw kleding en schilderijen hebben wij garderobedozen en schilderijdozen die ervoor zorgen dat zonder veel tijdverlies alles over kan naar de nieuwe woning.

Ervaren verhuizer in Beverwijk

Al onze verhuizers lopen al jaren mee in de verhuiswereld. Voor de meeste verhuizingen sturen wij een team van drie verhuizers. Binnen dit team van verhuizers zal altijd een voorman aanwezig zijn die de verhuizing leidt en uw aanspreekpunt is. Voorafgaand aan de start van de verhuizing zult u met de voorman bespreken wat gedaan moet worden en de voorman zorgt ervoor dat hij met zijn verhuizers de verhuizing op de meeste efficiënte wijze uitvoert.  

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuisbedrijf in Beverwijk en omstreken

Een verhuisbedrijf dat bekend is in Beverwijk en omstreken is ideaal voor een verhuizing in, uit of binnen Beverwijk. Met onze kennis en ervaring binnen Noord-Holland zorgen wij ervoor dat de verhuizing vlot wordt uitgevoerd. Een vlotte uitvoering zorgt ervoor dat u lage kosten maakt voor uw verhuizing. Wij zitten dagelijks op plekken als Amstelveen, Heerhugowaard, Hilversum, Alkmaar en Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat wij ook bij spoedverhuizingen snel kunnen schakelen en op korte termijn nog vaak een plek voor uw verhuizing kunnen vinden.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader