...
Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuisbedrijf Alkmaar

Twijfel je erover om je verhuizing in Alkmaar aan een verhuisbedrijf uit te besteden? Dan ben je bij Let’s Move Verhuizingen aan het juiste adres! Met onze jaren ervaring in het verhuizen door heel het land, maar met grote regelmaat ook in Alkmaar, ben je gegarandeerd van een vlotte en voordelige verhuizing.

Verhuizen is een vak en al onze verhuizers zijn gediplomeerd en barsten van de positieve energie. Samen met hoogstaand verhuismateriaal wordt iedere verhuizing naar tevredenheid uitgevoerd. Pakt u alles zelf in, dan komen wij ruim van te voren de verhuisdozen kosteloos bij u afleveren. Klaar met het uitpakken? Wij komen de verhuisdozen weer kosteloos ophalen.

Heeft u liever dat u zelf niets hoeft uit te voren, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Wij kunnen voor u inpakken, (de)monteren, uitpakken of een tijdelijke opslag aanbieden, geen enkel punt! Wij luisteren naar uw wensen en zetten op basis hiervan de ideale verhuizing op. 

Kwalitatieve verhuizing in Alkmaar

Uw inboedel is belangrijk voor ons, maar u bent nog belangrijker. Wij zorgen voor u door een zorgeloze verhuizing uit te voeren. Gaat er op het laatste moment toch nog iets mee of moet ergens iets worden opgehaald? Wij stellen wij ons flexibel op en zullen altijd kijken naar de oplossing die u het beste gevoel geeft en van uw verhuizing een stressvrije onderneming maakt. 

Snel & vlot verhuizen in Alkmaar

Door een efficiënte werkwijze zorgen wij niet alleen dat uw inboedel zonder schade overgaat, dit gebeurt binnen een mum van tijd. Ook hierin staat u als klant voor ons centraal. Op het moment dat de verhuizing efficiënt en dus snel wordt uitgevoerd, worden de kosten gedrukt. Wij willen dat u ons herinnerd als de ideale verhuispartner na de verhuizing. Dit brengt met zich mee dat alles wat wij doen, in teken staat van uw tevredenheid. Mede met het drukken van de kosten van een verhuizing slagen wij hier keer en keer in. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw verhuizing een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Levering verhuismateriaal

U heeft voor ons en dus een zorgeloze verhuizing gekozen. Wij hoeven niet voor u in te pakken, maar u wenst wel verhuismateriaal te ontvangen.

Verhuizen

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De verhuisvoorman loopt met u een ronde door het huis om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het plan van aanpak toe.

Z

Verhuismateriaal ophalen

De verhuizing is al enige tijd achter de rug zonder een moment stress te ervaren. inmiddels bent u volledig gesetteld in uw nieuwe woning, begint u zich steeds meer thuis te voelen en heeft op uw gemak al uw spullen uitgepakt.

Verhuizer in Alkmaar en omgeving

Of het nou gaat om een verhuizing in Almaar, uit Alkmaar of binnen Alkmaar, wij verhuizen met grote regelmaat in de gehele omgeving van Alkmaar. Zo voeren we ook verhuizingen uit in Heiloo, Heerhugowaard, Bergen, Heemskerk en Purmerend. Zo kunnen wij ook vaak onze verhuisservice aanbieden voor een spoedverhuizing. Op het moment dat een verhuizing in de omgeving gepland staat, kunnen wij altijd ook voor uw spoedverhuizing een gaatje vinden in de agenda.  Het begint allemaal met de juiste taxatie en een offerteaanvraag voor uw verhuizing. Binnen 8 uur wordt u gecontacteerd door een verhuisadviseur. Zo krijgt u al snel duidelijk over onze tarieven en wij een duidelijk beeld van de verhuizing.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Predrag RadicPredrag Radic
05:06 07 Jul 22
In een woord Top! Ze beginnen met alles goed te verdelen en met elkaar te overleggen. Alles wordt daarna goed ingepakt met dekens en plastic. Ik heb met verbazing gekeken hoe de jongens de meubels demonteren en weer in elkaar zetten, ze weten precies welk schroefje en plankje waar bij hoort zonder spiekbriefje en voor je kan knipper met je ogen staat alles weer in elkaar. We hebben een prijs op uurbasis afgesproken, de jongens bleven door knallen en aan het eind waren ze sneller klaar dan ingeschat waardoor de factuur ook nog eens lager uit viel. Lets Move Verhuizingen is zeker een aanrader!
tunisiaBel MixtunisiaBel Mix
09:24 01 Jul 22
Zojuist hebben tariq en Karim van let's move mij verhuisd. Ik ben vaak in mijn leven verhuisd maar de service die beiden heren hebben verleent is ongekend. Ze begonnen stipt op tijd. 10 minuten voor aanvang werd ik door we gebeld dat ze er bijna waren. Ze hebben alle meubels in dekens ingeseald tegen extra bescherming. Geen krasje op zowel de meubels als de pas gestucte muren. Ze hebben het hele huis netjes ingedeeld en alles op de juiste manier weer aangesloten. Veel extra werk verricht zonder dat ik erom moest vragen. Deze 2 heren verstaan het vak verhuizen!!! Beter dan dit zult u niet vinden. Nogmaals hartelijk dank tariq en Karim voor deze bijzondere ervaring.
Myriam KorfMyriam Korf
05:37 01 Jul 22
Ik ben gisteren verhuisd door Samir, Arie en Dylan. Wat een top mannen. Zo'n geoliede machine hoe die samenwerking ging. Ze doen zo voorzichtig met je spullen. En het zijn alle drie sympathieke, hulpvaardige en gezellige mannen.Ze ontzorgen echt.Let's Move is een goed verhuisbedrijf met goed personeel, vakkundig werk en goede prijs.Mannen bedankt
Gerard ZwartGerard Zwart
07:46 24 Jun 22
Tariq, Kazim, Jeffrey & Arie hebben een geweldige klus geklaard. Met dik 30 graden geen onvertogen woord, gemotiveerd, hard werkend en ontzettend service gericht en vriendelijk. Zo enorm voorzichtig met alle spullen, alsof het hun eigen verhuizing was. Alles netjes en onbeschadigd overgekomen. Ik kan Lets move dan ook van harte aanbevelen. Harde werkers, stipt op tijd, alles volgens afspraak.
Ronald TeamRonald Team
09:21 15 May 22
Afgelopen maandag (9 mei) heben Karim en Tarik van Lets Move onze meubels verhuisd. Dit hebben ze super netjes gedaan.Alles wordt vooraf netjes ingepakt en na verhuizing weer uitgepakt. Bedankt voor jullie hulp mannen, perfect werk geleverd !Ps. Deze review is wat laat omdat verhuizen van onze internet aansluiting veel moeizamer ging – misschien moet Ziggo ook maar eens met jullie gaan praten hoe verhuizen nu echt moet 😉GroetRonald en Brigitte
js_loader