Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming met een verhuisbedrijf

Als verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verhuizen, maar ook in het ontruimen van een bedrijfspand. Door deze combinatie van expertises verloopt uw bedrijfsontruiming soepel en tegen een voordelige prijs. Voor verschillende partners ontruimen wij op regelmatige basis bedrijfsruimtes. Zo zijn wij ervaren in het ontruimen van een bedrijfspand onder tijdsdruk. In alle gevallen wordt de bedrijfsruimte bezemschoon opgeleverd. 

N

Ontruimen grote bedrijfsruimte

Ervaring met het ontruimen van grote bedrijfsruimtes en gehele bedrijfspanden zorgt ervoor dat ontruimingen altijd soepel en naar wens verlopen.   

Ontruiming en opslag 

Voor verschillende opdrachtgevers slaan wij na een bedrijfsontruiming meubels of gehele inboedels op in onze eigen opslag. Op basis van uw wensen wordt het ontruimingsplan opgesteld. Zodra duidelijk is welke spullen naar de opslag moeten, worden duidelijk afspraken gemaakt over de ontruiming zelf. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de ontruiming worden gedrukt door efficiënt te werk te gaan. Zodra u de spullen weer kunt gebruiken, plannen wij het transport in en worden uw spullen op locatie gebracht.

Ontruimen op maat

Voor iedere ontruiming zorgen wij dat wij een ontruiming op maat afleveren. Met de wereld van het leegstandbeheer zijn wij al bekend door enkele zakelijke samenwerkingen. Zo zijn wij niet alleen instaat om uw eigen bedrijfspand te ontruimen, maar kunnen wij ook voldoende vakkundige verhuizers afleveren om u te ondersteunen. 

Hoe gaan wij te werk?

l

Uw offerte aanvraag

Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in. U voorziet op deze wijze ons van de benodigde informatie om voor uw ontruiming een offerte op maat op te stellen.

i

Kosteloos en vrijblijvend

Binnen 8 uur heeft u van ons een vrijblijvende offerte in uw mailbox staan. Mocht het zo zijn dat bepaalde zaken ons niet duidelijk zijn, dan nemen wij uiteraard even contact met u op.

Ontruiming

De mannen staan enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bij u voor de deur. De voorman loopt met u een ronde door het pand om bijzonderheden/voorkeuren door te nemen en licht het ontruimingsplan toe.

zakelijke ontruiming

Kosten ontruiming bedrijfspand 

Een groot deel van ondernemen is natuurlijk kosten drukken. Dat is niet anders wanneer het gaat om een ontruiming van uw bedrijfspand. Onze expertise zorgt ervoor dat de kosten van de ontruiming laat blijven door efficiënt te werk te gaan. 

Uiteraard hangen de kosten samen met de grootte van de woning of bedrijfsruimte die moet worden ontruimd. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om (de)montagewerk aan ons over te laten. Onze vakkundige verhuizers zorgen dat iedere ontruiming naar wens wordt uitgevoerd en iedere bedrijfsruimte bezemschoon wordt opgeleverd. 

Bij vragen, neem contact op, en wij vinden samen een oplossing voor uw ontruiming. 

Een zakelijke ontruiming
Verhuizers in de opslag na een ontruiming
Een ontruiming voor een zakelijke klant

Jaar ervaring

Al onze diensten worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde specialisten.

Zakelijke klanten

Wij voeren dagelijks voor verschillende opdrachtgevers verhuizingen uit.

Verhuizingen

Iedere verhuizing staat op zich en voeren wij als verhuisbedrijf met passie uit.

h

Vrijblijvende offerte

Duidelijke communicatie

Efficiënte werkwijze

N

Volledige ontzorging

Klantervaringen

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

Uiteraard! Uw volledige inboedel is zowel tijdens het verhuizen als transport volledig verzekerd.

Hoe ver van te voren kan ik het beste mijn verhuizing bij jullie reserveren?

Om er zeker van te zijn dat wij beschikbaar zijn op de door uw gewenste datum, verzoeken wij u minstens twee weken van te voren uw verhuizing bij ons te reserveren. Echter, ook binnen deze twee weken kijken wij altijd samen met u naar een passende oplossing.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn spullen niet beschadigen tijdens de verhuizing?

Onze professionele verhuizers zorgen ervoor dat voor het verplaatsen van uw goederen al uw spullen netjes in dekens en seal is ingepakt. Daarnaast gebruiken onze verhuizers voor de fragielere spullen een hoop inpakpapier en/of noppenfolie zodat uw kostbare spullen altijd goed beschermd zijn

Kunnen jullie ook alles voor mij in- en uitpakken?

Uiteraard is dit mogelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen verhuisd. Indien u het in- en uitpakken zelf liever niet doet, dan nemen wij dit graag op ons.

Kom in contact!

Vul het onderstaande formulier in en ontvang op werkdagen binnen 4 uur reactie.